Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (159)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $14miliónovTržby USA $12,000,000Tržby Celosvetovo $55,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Umelina na entú. Ústredná dvojica je aspoň na pohľad roztomilá ale ten tupý dej, zaľúbenie, rozchod,.... to je fakt utrpenie sledovať, konkurencia pre ploché telenovely či kinohity ako Twilight či odtiene prázdnoty. /videl v kine: 20%/ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická teenage romantika, ktorá sa síce hrá na veľkú drámu, ale v podstate je to len ďalší film z plejády príbehov o šedej myške a egocentickom potetovanom machrovi. Šedá myška sa ocitne v novom neznámom prostredí, kde sa jej ujme jeden z najväčších gerojov na škole, a už ide všetko podľa klasického scenáru - namotávanie, prelomenie ľadov, láska bezhraničná, nevinné prerieknutie, precitnutie, a ako čerešnička na torte - romantické klišé vyznanie. Vizuál filmu bol síce pekný, aj šedá myška Josephine Langford pôsobila veľmi sympaticky, ale to na kvalitný film nestačí ani náhodou. Bolo by kruté dať tomu Odpad, ale úprimne, nemalo to od neho ďaleko... ()

Reklama

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Jak typický, hodná, slušná holka je tejden na koleji pryč od přítele a už se jí zapalujou lejtka po cizím, ale jakože fest. Tohle je prostě daný, že namyšlený, arogantní borci přitahujou všechny kolem. A ne vždycky to skončí tak dokonale. No každopádně emočně to se mnou nic nedělalo, ale jako teen románek to bylo hezký, nemůžu říct, že ne. A když to všechnu pominu, tak představitelka Tessy, Josefínka Langford je extrémně roztomilá a hned z první scény bylo jasný, že se jí nebudu moct vynadívat. Kde oni tyhle nový herečky hledaj. Opět talent z Austrálie, 22 let, tak doufám, že bude dostávat 3 filmy ročně. Nevím co čekat od dvojky letos, ale tohle se mi líbilo. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

No hodně zajímavé, herecky v celku hodně slušně vybrané a já jsem se skoro dvě hodiny celkem dobře bavil. Panna jak vyšitá a její šatník fakt šílený. Hudba v celku v pohodě, příběh se povedl ale scéna sexu byla hrozná, tady se to fakt pokazilo no doufám že se dočkáme dalšího pokračování, celkem by mě zajímalo jak to dopadne. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Ale áno, 15-ročné budú z toho navlhnuté ako žocha. Ten chalan čo stvárnil Hardinga je ukážkovým príkladom z plagátov, aké na dverách pomaly preberajú štafetu po cukríkoch z Tvajlajtu. Lenže bacha, tento má aj správne návyky, s frajerským kukučom parafrázuje úryvky zo slávnych románov, flámuje ale nechlastá a vo voľnom čase relaxuje pri jazere. A že je rebel ako Travolta za mlada a že to tou frajerinou poserie a za dažďa sa bude kajať z hriechov, tak na to môžete vziať jed. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)
  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)
  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)

Reklama

Reklama