Reklama

Reklama

After: Sľub

  • Česko After: Přiznání (viac)
Trailer 6

Slušné dievča Tessa a tajomný rebel Hardin prepadli vzájomnej osudovej láske. Na ničom inom nezáleží a ani jeden z nich nemá čo stratiť. Až na to, že môžu stratiť jeden druhého, teda vlastne úplne všetko. A práve takéto nebezpečenstvo hrozí vo chvíli, keď sa Tessa dozvie o stávke, ktorá ich vzťahu predchádzala, a o jednom Hardinovom škaredom tajomstve z minulosti. Hardin býval krutý a nespútaný, často dievčatá využíval a potom ich odkopol. Teraz je to on, kto by mohol skončiť so zlomeným srdcom. Urobil obrovskú chybu, pre ktorú sa môže láska jeho života skončiť. Dokáže prekonať tiene minulosti a vybojovať svoju lásku späť? Nebude to jednoduché. Silná vášeň a divoký vzťah totiž Tessu zmenili – už nie je tým nevinným dievčaťom. Stále je zamilovaná, ale zároveň je aj silnejšia a dospelejšia. Určite sa nechce utápať v slzách. Nový chlapec, ktorý sa v jej živote objavil, je navyše pozorný a dobrý. S ním by jej srdce mohlo konečne nájsť pokoj. Je ale pokoj to, po čom skutočne túži? Nevyhrajú napokon elektrizujúce dotyky, nenásytné bozky a horúca túžba, ktorú dokáže vzbudiť iba nebezpečný Hardin Scott? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 6

Recenzie (77)

NerdLife2 

všetky recenzie používateľa

Tento komentár píšem len z dôvodu, aby som niektorých vyviedol z omylu. Tento film je podľa môjho skromného názoru vyložene zlý, avšak rozporuplne so sebou bojujem, pretože mám plnú chuť napáliť After plný počet. Tento film je moje nové The Room od Tommyho Wisaua. Aby som to zhrnol, film je podľa mňa tak zlý, až je vlastne skvelý. Patrím k ľuďom čo pomaly nevedia nič iné ako len rozmýšlať nad filmom.. Moc si film vážim než aby to boli pre mňa len odreagovačky. Tento film je ale jeden z mála na ktorý pozerám s potrebným humorným nadhľadom. O tom či to bol prvoplánovaný oblbovák by sa dalo polemizovať... Faktom ale zostáva, že som si dlho tak ako tu film neužil. Tak so svojou blbosťou vedel film čarovať, že som reálne prial postavám ich úspechy, chuť na sex a podobne. U dramatu to zišlo predsa k humoru ale nevadí. Koniec je inak pomaly taký plot twist na ktorý ani Shyamalan nemá. Preto dávam polovičný počet. Je to zlatý stred, pretože hlava hovorí, aby som to zakopal pod zem a srdce aby som užíval brak. Alebo je to naopak? ()

k212 

všetky recenzie používateľa

Dvojka vcelku dynamicky ujíždí na rozhoupaném vztahu hlavních hrdinů, míchá do toho občasný humor, který to hodně oživuje (a vzdaluje vážnému prvnímu dílu) a koření častějším civilně pojatým sexem. Nevědět, že tahle houpačka pojede dalších X dílů, jen kvůli tomu, aby se divák díval na rozpadajícího se Hardina a dospívající a sebevědomější Tessu, dala bych tomu možná o jednu * víc! ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Celá série After dojede na nekonzistentnost příběhu. Polibek byl roztomile naivní pohádkou z vysoké školy a fungovalo to. Přiznání drhne nejen kvůli demenci hlavního dua a šaškování na stáži, ale hlavně nedává smysl křečovitá stylizace do Padesáti odstínů šedi pro náctileté. Ani častá hysterie plná fucků to nezachrání. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

After2 ma v niekoľkých maličkostiach dokázalo milo prekvapiť. Čakala som, že to bude horšie, minimálne horšie ako jednotka. Potešila ma zmena prostredia, predsa len ma viac zaujíma Tessa mladá žurnalistka (aj keď je to len stáž) ako Tessa študentka. Nové prostredie so sebou donieslo aj nové a sympatické postavy Trevora a Kimberly, čo je ďalšie plus. Veľmi sympatická je aj Hardinova mama Trish, ktorá je okrem iného aj veľká kočka. Naopak, Selma Blair ako matka Tess je hrozná, našťastie sa tu objaví len na minútku. Všetky nesympatické postavy z jednotky tu dostávajú oveľa menej priestoru, čo je tiež fajn. Zlepšil sa aj soundtrack, aspoň už nepíli uši. A o Hardinovi sa dozvedáme trošku viac. Tess je presne ten typ dievčaťa, čo si nevie vybrať dobrého chlapca. Má okolo seba troch skvelých chalanov (Noah, Landon a Trevor), ale nedá si povedať. No možno ona je presne to, čo Hardin potrebuje. Scénky na párty a tie milostné sa dali skrátiť, niektoré aj kľudne vynechať. V porovnaní s jednotkou je After2 trošku lepšie, ale stále nedosahuje úroveň aspoň tých troch hviezdičiek. Ku koncu som sa už aj trochu nudila, na takú stopáž predsa len málo materiálu. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

"Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin" sa píše v obsahu, no nenechajte sa zmiasť. Ona je štvrť filmu nadrbaná a polovicu vyzlečená a on? On je zas pol filmu nasraný. Film mi ale čosi pripomínal, niečo čo som videl už v minulosti. Ak sa mocne zamyslím, tuším to nieslo v názve Temnotu, ale nešlo o horor. Teda horor v pravom slova zmysle. Aj vtedy každých 15 minút vstupoval do deja sex, aj vtedy bola ona tá ambiciózna a on ten nechutne bohatý a aj vtedy sa pre dramatizáciu používali vtipné roztržky ústredného páru a ich blízkych. Všetkému teraz nasádza korunu zvrat s bezdomovcom ako keby strihnutý z nejakej paródie, ktorý už popravde nebol ani vtipný. No mám dobrú náladu a manželke sa to asi páčilo, tak nebudem zlý. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení začalo 12. srpna 2019 a skončilo v září 2019. (kklepkaa)

Reklama

Reklama