Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (159)

jafuska 

všetky recenzie používateľa

Viděla jsem tento film, a jelikož nejsem náctiletá, přesto se mi to velmi líbilo, a ano, je to hlavně pro ženy, mladé holky, kluci s citlivou duší, by se v tomto také mohli najít, knižní předlohu neznám, nechápu tak nízké hodnocení, i když je jasné, že velké megahity, tomuto nemůžou konkurovat, ale to nevadí. Na druhou stranu je to krásná vysněná pohádka, ale v realitě se takovéto příběhy mohou stát také, nejen ve filmmu, ale větší šance je právě u náctiletých, než my, kteří jsme již dospělý. ()

Denila 

všetky recenzie používateľa

Vesměs mám ráda tyhle teen filmy, ale tento snímek mě neskutečně naštval. Příběh nulový, všichni herci dokonalí až to bolelo.. jediné co chválím je, že pocitově dokázali vystihnout emoce středoškoláků... ovšem na to, že jsou na výšce už je to trošku mimo. Pořád zvažuju zda zůstanu u dvou z milosti nebo na to prdím a dám jednu hvězdu. ()

Reklama

Robbi odpad!

všetky recenzie používateľa

Nefunguje tu nic. Ano, spolehněme se na mladou, půvabnou tvářičku a rebela, který najde příčinu - ti potom ani nemusí hrát, čehož se opravdu dočkáme. Předvídatelné, utahané, bez jiskry, sountrack dělá spíš medvědí službu než by pomáhal. Lidé tu píšou, že by se to dalo shlédnout za půl hodiny. OMYL! Dalo by se to vměstnat do čtyř řádek. Všechna možná a zoufalá klišé, stojaté vody, děj se zastaví asi po dvou minutách filmu a pak už jen víme, co bude. Existují i jiné zbytečnosti, ale tohle je opravdu sirup naředěný s melasou a nejzelenějším želé, které bylo po ruce. Bohužel i sladkosti mohou být zkažené a bez chuti. ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

"After" dostane dúfam na tomto mieste konečnú a nebudeme sa púšťať do ďalšieho pokračovania, lebo toto je maximálne umelý americký romantický gýč s obrovským výplachom klišé, za ktorý by sa podľa mňa hanbila aj Stephanie Meyerová. V prvom rade musím povedať, že ústredná dvojica má absolútne nulovú chémiu, dialógy sú veľmi umelé a nič filmu nepodáva pomocnú ruku v rámci dobre napísaných momentiek. A keď je to zle napísané a herci nemajú chémiu, ako z toho môže niečo reálne vzniknúť. Okrem toho akcent, ktorý tu má Hero Fiennes Tiffin znie ako keby sa snažil imitovať Arnolda Schwarzeneggera a znie to absolútne otrasne. No keby tomu aspoň príbeh pomáhal. Tento film proste na nás vypúšťa bublinky odpadu a hnusu. A v momente ako prasknú a všetka tá špina sa vám dostane do tváre je vám z toho zle. Scénky sú maximálne nalinajkované, je to priehľadné jak stará telenovela. Vieme čo sa stane, vieme ako sa to stane, vieme aké budú reakcie jednotlivých postáv, vieme dokopy absolútne všetko. A čím ďalej to ide, tým viac to tlačí všetky tieto klišé do našich hláv a tým viac je z toho mne ako divákovi zle. Od momentky ako sa naša hrdinka dostala na školu som vedel, že toto bude bolieť. Že to nebude dobrý film. No dúfal som, že si to nájde aspoň nejakú súdnosť a bude mať aspoň čo to ponúknuť. Výsledne však čím viac nad tým rozmýšľam, tým viac sa utvrdzujem, že toto je absolútne ukážkový príklad príbehu, ktorý manipuluje dievčatami a v čo veria. A okrem toho je to okorenené tak neskutočne odporným soundtrackom plný všetkých možných popových sračiek, ktoré miestami ani len nereflektujú to, čo sa vlastne deje a aké majú naši hrdinovia pocity. Miestami mám pocit, že všetky skladby museli byť proste len popík, ktorý tomu zdvihne čísla. Lebo všetci milujú v dnešnej dobe tento typ hudby. A stále len klavír, aby pomáhal k tomu tlačiť z ľudí emócie. Toto je skutočne špatný štart nového mesiaca. Ale aspoň môžem povedať, že som ten film videl, že som ho odsledoval od začiatku až do konca a viac sa k nemu nevrátim. A môžem povedať všetkým ostatným, aby sa k nemu nepribližovali ani na jedno zhliadnutie. Odpad. Hodnotenie: F ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $14miliónovTržby USA $12,000,000Tržby Celosvetovo $55,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Umelina na entú. Ústredná dvojica je aspoň na pohľad roztomilá ale ten tupý dej, zaľúbenie, rozchod,.... to je fakt utrpenie sledovať, konkurencia pre ploché telenovely či kinohity ako Twilight či odtiene prázdnoty. /videl v kine: 20%/ ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Natáčelo se v březnu a dále od 16. července do 25. srpna 2018 v Georgii. (Varan)
  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama