Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chicagská policistka Sharon (Jennifer Lopez) se při pronásledování zločince dostane do smrtelně nebezpečné situace. Dílem šťastné náhody jí pomůže neznámý muž (Jim Caviezel), který vraha odzbrojí a zachrání Sharon život. Bylo Catchovo nečekané zjevení v pravou chvíli skutečně jen dílem příznivé souhry náhod, nebo šlo o osudový záměr? Sharon a Catch se totiž už jednou setkali a to za velmi dramatických okolností. Policistku a jejího zachránce záhy spojí citový vztah, ve kterém se společně pokusí vyrovnat s temnými tajemstvími své minulosti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (136)

Cival 

všetky recenzie používateľa

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Komentár obsahuje spoilery. Nehnevajte sa, páni tvorcovia, ale pokúsiť sa nás šokovať tým, čo je jasné už z ÚPLNE PRVEJ scény (Caviezel zažil a prežil dopravnú nehodu, pri ktorej mu zomreli manželka a syn a o rok neskôr sa citovo naviazal na policajtku, ktorá vtedy zachránila život aspoň jemu), je bez komentára. Napriek tomu POLICAJTKA nie je až taká zlá, ako som čakal, za čo prekvapivo môže Jennifer Lopezová (a to túto "hérečku" skuočne nemusím vidieť) a matne sa po scéne v pedofilnom plášti motajúci Caviezel, ktorý je asi taký herec, ako ja (teda žiadny). Následne tieto biedne načrtnuté postavy prenášajú vety typu „Bol som navštíviť rodinu na cintoríne“, ktoré by ťažko prechádzali aj podstatne kvalitnejším hercom. Napriek tomu je snímka príjemne mystická a vizuálne vyčačkaná. ()

Reklama

ewus 

všetky recenzie používateľa

Neviem celkom co tymto basnik chcel povedat ale mne to pripadalo mierne pritiahnute za vlasy. Niektore rozhovory boli na mna az prilis z cesty a urcite zabery alebo pohlady (najma Jamesove) boli taktiez odveci a trochu nepochopitelne. Cely film som mala Jamesa za psychopata a Jennifer za zufalu zensku, ktorej je jedno s kym sa dala dokopy. Podivuhodne stretnutie tychto dvoch, zaujem z oboch stran, snaha pomoct jeden druhemu a nakoniec stastny koniec ako keby nic ma celkom vyviedol z miery. Snad asi ukazka toho, ze aj ked stratite vsetko co mate a ste uplne na dne je stale este sanca, ze sa objavi ktosi, kto vas z toho dostane a kto vam opat ukaze, ze na tomto svete zohravate aj vy dolezitu ulohu. Myslienka pekna a pre mnohych dufam povzbudzujuca (tak ako pre mna) a preto 2 hviezdicky za nevyspytatelnost osudu a happy end aj ked realita byva bohuzial uplne ina. ()

Petulka88 odpad!

všetky recenzie používateľa

Díky tomuto filmu jsem si užil 100 minut opravdové bolesti. Ani nepamatuju, kdy naposled jsem v nějaké romantice viděl takhle špatný ústřední pár. Jennifer Lopez je sice krásná, ale tak neuvěřitelně nesympatická, že by s ní žádný normální chlap nevydržel déle než jednu noc. A tu její drsnou policajtku ji fakt nežeru, spíš je to k smíchu. Jim Caviezel je pak naprosto nepřirozený a zejména notně retardovaný pablb. K tomu se ještě musí připočítat debilní dialogy a nelogické chování postav... Tohle je vážně průser. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

romantická dráma nie je môj srdcový žáner, aj keď aj v rámci neho sa môžu vykryštalizovať kvalitné tituly, ale ak vo filme s touto predispozíciou figureje Jennifer Lopez, tak naozaj neočakávam nič iné, ako americké sladidlo - a veru nič iné mi ani nebolo ponúknuté. Caviezel je síce sympaťák, ale jeho záhadnosť naberá vo svetle nového vzťahu s policajtkou, ktorej obsadenie sa minulo účelu, ak chcel autor ukázať, aké ojedinelé a ťažké je byť ženou v policajnom zbore (čomu úvod filmu nasvedčuje), skôr rozmery nepríjemnej a otravnej než vskutku "mysterióznej" a príťaýlivej. Koniec sa mi vonkoncom nepáčil, ostatne, dopozeral som sa až k nemu, a to vďaka mnohým fyzickým danostiam hlavnej protagonistky. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama