Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (29)

plagát

Nákaza (2011) 

Prilis vela znamych tvari a s nimi aj vela pribehov, z ktorych ani jeden nie je celkom dotiahnuty ci obzvlast zaujimavy. Ludia sice zomieraju ako na beziacom pase ale strucnost konkretnych dejovych linii vam nedovoli sa s niektorou z nich hlbsie prepojit a nasledne citit stratu blizkeho cloveka, ktoru stvarnuju. Ustrednu postavu by ste tu asi tazko hladali, co mne dost chybalo a nemala som sa ako do deja vzit cim som zostala iba ako pasivny divak, ktory si toho z filmu vela neodniesol (nepocitam hand cleansing spray ako napadity darcek od kina:)). Prijemne ma potesila absencia klise zaveru ala zaber na kaslajuceho cloveka aj po podani vakciny, kde si zvysok mozme iba domysliet, no naopak by ma zaujimalo co bola 57-micka zac. Strucne vysvetlenie na zaver potesilo, aj ked posobilo tragikomicky, no aj take veci sa stavaju...

plagát

Dreamhouse (2011) 

V ukazkach film posobi trochu hororovo a tak som mala obavy ci to zvladnem (hlavne v kine:P) ale dream house je predsa len hlavne tou dramou. Ked nad tym spatne rozmyslam, pride mi to ako dobry namet na film a v podstate nieco co sa mne nemoze nepacit ale jeho stvarnenie uz take dobre nie je. Mozno ani tak nejde o konkretnosti (opakujuci sa zaber v dvoch nasledujucich nociach) ako o celok, ktory posobi miestami ospalo...tam kde by mali prist prekvapive zavery a velke odhalenia tam to trochu stagnuje a nie je to az tak dych vyrazajuce ako by mozno filmu pomohlo keby bolo. Nazvala by som to rodinnou dramou s kvazi pokojnym priebehom, ktora urcite neurazi ani nesklame ak od nej neocakavate nervydrasajuci thriller, strasnostrasny horor alebo mysterioznu fantasmagoriu :P...Davam 3 a pol hviezdicky.

plagát

Panelák (2008) (seriál) odpad!

Snaha bola...nevydalo...keby to aspon malo zaujimavy dej alebo nieco napadite aby to zatienilo tie katastrofalne vykony hercov a celu tu umelost...ale to skratka len kazdy s kazdym vsade mozne riesi debiliny a bedzuche dialogy to vsetko klincuju...nieee toto neodporucam

plagát

Požierač kostí (2007) (TV film) odpad!

Pane boze, fakt som sa zacala smiat ked sa zjavila ta hrozostrasna bestia :D Toto by som sa strasne hanbila vydat pod svojim menom...Jim Wynorski ma odvahu a ako vidim nie je to prvykrat...hruza

plagát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Zbytocne znicenych milion aut...toto sa da pozerat len ak ma clovek nieco ine na praci...kazda cast o tom istom - nuda!

plagát

Profesionáli (2008) (seriál) odpad!

Tak na to, ze je to komedia by som cakala, ze sa zasmejem aspon na niecom...no mam pocit, ze tento humor mi nic nehovori a herci sa skor strapnuju ako robia zabavu.

plagát

Nebezpečný pomstiteľ (2009) odpad!

Nevidim rozdiel medzi filmami Stevena Seagala, aj ked...jeden horsi ako druhy :D Bije sa ako Bud Spencer az na to, ze to nema byt vtipne. Uz je na to stary a jeho kamenny vyraz, totalna neobratnost a lenivost je na antioscara. Nejdem viac kritizovat...skratka zle v kazdom smere.

plagát

Spojenec (2006) 

Ani by som nepovedala, ze ide o dokonalu lupez, aj ked napad to bol originalny...Pacili sa mi akurat uvahy a dedukcie Denzela a snaha odhalit o co vlastne ide ale pointa o co vlastne naozaj slo bola v podstate o nicom. Postava Jodie Foster uz viac odveci a zbytocna ani nemohla byt ale tak dajme tomu, ze tam bolo treba dat aj nejaku zenu. Nezmyselnost inkriminujucich dokumentov ulozenych v bankovom sejfe, ktore tam asi cakaju len na to kym ich niekto ukradne (na co ine by sa odkladali) bola az privelka a na zaver neschopnost detektivov zistit kto su zlodeji a kto len navstevnici banky je zahanbujuca...kamery sice prestali od isteho momentu fungovat ale zeby to bol taky problem zistit kto kedy prisiel to je mozne iba vo filme...teda iba v priemernom filme ako je aj inside man.

plagát

Dôkaz (2005) 

Prvykrat sa mi pri filme stalo, ze skoncil ked som to este vobec necakala. Ani neviem co viac som este chcela ale koniec urcite nie. Gwyneth ako mierne strihnuta matematicka mi herecky prisla skvela ale inak som si nemohla pomoct pri tych jej blondavych vlasoch, ktore mi tam nesedeli. Hopkins ma dostal svojim dokazom o zime a plnych knihkupectvach, ale tak genialita ma svoje muchy a vo vela pripadoch az privelke na normalny zivot. Celkovo mi film pripadal priemerne a vlastne nicim extra neohuril...teda jednou vetou ano "ja to nenasla...napsala jsem to"..mozno by stacili aj 3 hviezdicky ale ja matiku skratka milujem :)

plagát

Zdrojový kód (2011) 

Po tomto filme zacinam pochybovat o tom, ze nemam rada sci-fi...Od zaciatku az do konca som hltala kazdu malickost a vzdy bolo na co pozerat (napr. hladat vinnika). Uz podla traileru som sa nan velmi tesila a teda nesklamal! V podstate cely film sa nesie v rovine otaznikov (ci uz pre kapitana Coltera Stevensa alebo pre divaka) a myslim, ze odpovede su uspokojive (v tom zmysle, ze vobec nejake su) dokonca az prekvapive a to velmi prijemne. Michelle je strasne pekna zena a s Jakom sa k sebe velmi hodia, dodava to filmu spravny hrdinovsky nadych (muz ochranca zeny) a zaroven urcite romanticke "dufanie", ze snad budu na konci spolu:)...5 hviezdiciek nedavam len preto, ze tomu chyba taka akoby klasicka logika a realita (ako asi v kazdom sci-fi mysterioznom filme).