Reklama

Reklama

Tajomstvo dračej hrobky

  • Česko Bájní tvorové: Dračí hrobka (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Travis Preston (Scott Adkins) a jeho chlapi odcestujú do Číny pátrať po tajomnej bytosti, ktorá by vlastne ani nemala existovať... Nespochybniteľným dôkazom toho, že je až brutálne skutočná je však to, že v jednej odľahlej dedine kdesi pánubohu za chrbtom spôsobila katastrofu nepredstaviteľných rozmerov! A tak si Travis a jeho spoločníci budú musieť poriadne pohnúť, pretože medzičasom sa na cestu na rovnaké miesto určenia vydal aj známy a mimoriadne nebezpečný lovec ľudí Harker (Dolph Lundgren), ktorý chce bájneho netvora uloviť! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (67)

Yoshitsune odpad!

všetky recenzie používateľa

Jelikož jsem nečetl komentáře, od uživatelů Wacoslav1 a ConanVJ tak jsem nevěděl do čeho jdu. A i když zde hrají Adkins a Lundgren, čekal sem akční jízdu, plnou soubojů a nějakého toho střílení. Je to spiš dobrodružný film o lovení nového......ale co se vám to tady snažím nalhávat, film nestojí ani za kousek Číny, (silně pochybuji že se něco natočilo v Číně) někdo zase spláchl do kanálu svého domácí mazlíčka a vlivem čisté průzračné vody a překrásné flory a founy, to jak si zmutovalo a narostlo to sotva do metru. Film se vleče a přestože má devadesát minut, po půl hodině sledování toho skvostu, sem měl pocit jako kdyby mi někdo chtěl ublížit, děsivé na tom je že sem z toho dvacet minut, čučel na reklamy kde na mně neustále vyhrávala písnička z Kauflandu: Z lásky k Česku s občasnými přestávkami že více se dozvím na TN.cz, s lehkou melancholii a s pomocí meditačních cviků, sem tento film dokoukal celý. A tobě milý čtenáři, tobě ho rozhodně nedoporučuji, raději si pusť písničku Z lásky k Česku https://www.youtube.com/watch?v=cBfMthOzoi4 kde matička zpívá o tom, jak ji synáček pěkně z oral . PS: Pozor začátek onoho brutálního Spoileru: Lundgrena drak jen lehce bacil, ale nic se mu nestalo přežil to a utekl, že by byl ve vzduchu pokračování ? Pouze na TV hovna . ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

No blbost veliká. Nemám nic proti Lungrenovi nebo Adkinsovi, nevadí mi béčkové náměty, ale trochu toho scénáře se mohlo urodit, když už se všichni tak snažili :-) A taky Adkins jako vědec, není to plýtvání? V každém případě držkobraní Dolph vs. Scott nepochopitelně prostor nedostává. 20% ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Som sklamaný. Sám zo seba. Pretože koncept snímku ma trochu zmiatol. Čakal som predsa len viac dobrodružnejšiu výpravu s finálnym rozuzlením až na konci. A pritom, je to všetko hneď jasné. Technická stránka nieje na zahodenie, predsa len sa to premietalo v ( aj v Čínskych ) kinách ( a to dokonca v 3D ). Možno tu mal niekto ochotu potešiť smútiacich fanúšikov dobrodružných filmov a fandov nesmrteľného Dr. Jonesa a nechať nás vypraviť sa opäť do neznáma. Paradoxne to bolo ale do známa, ktoré každí z nás zasvätených, poznáme v omnoho lepšom podaní. ()

sedm.1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Poměrně upřímně vítám tyhle herecké „crossovery“ akčních béčkových legend, kdy si navzájem vypomáhají v dosažení co nevyšší kvality a zajímavosti svých filmových počinů a většina takovýchto spoluprací doposud dopadávala docela slušně a koukatelně, nicméně tato podívaná je ultimátně výjimečná, neboť se jedná o naprosté dno, které je prostě nesnesitelně špatné, a to prakticky ve všech ohledech. Nicméně, já ale v první řadě vůbec nechápu, co tu dělají právě ty dva akční borci, když ten film je o všem možném, i nemožném, ale určitě ne o akci. Jaká má jejich účast tady vůbec smysl??? Adkins je přeci v současnosti jedním z nejlepších bojovníků filmové plátna, Lundgren zas oblíbený nabušený monstrum, a oni tu devadesát minut přešlapují a diskutují o ještěrkách, zda-li je zachránit, či zabít? To si jako udělali ze svých fanoušků prdel? Nebo to mysleli snad vážně? No, především u Adkinse to nechápu vůbec a asi jen tak někdo mi to nevysvětlí. Dějově je to tedy jinak samozřejmě také šílená nuda a tupost maximálních hodnot, trikově to osciluje někde mezi laciným céčkem a domácím videem, atmosféra, napětí, či nějaká stylovost, to vše tu působí zcela NULOVĚ, a já jsem prostě jen zděšen a znechucen z toho, co je to za sračku, do které jsem se nechal navíc velice snadno nalákat jmény mých dvou oblíbených akčních protagonistů, kteří se tu ovšem jen nehorázně ztrapňovali, takže tentokrát jsem spolu s nimi šlápl prostě jen do hodně velkého a smrdutého lejna, které si nezaslouží nic jiného, než ODPAD!!! ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Dolph Lundgren starne a tie jeho silacke hlasky vo filme su skor na zasmiatie. Robil sa, ze nikto na neho nema a ostatny su voci nemu smetie, takych ludi nemusim. A tie jeho pohyby, akoby bol v puberte:) Vratim sa radsej k filmu, co je aj troska sklamanie pre mna. Ako celok mi to vsetko prislo, ako dobrodruzny film a nejake monster horor prvky sa vyskytli az v poslednej polhodinke, kde uz aj nieco bolo naznacene, ze tam bola aka taka akcia. Samotne stvarnenie jasteroviteho tvora vyzeralo na pohlad roztomile, skor vhodne do detskeho filmu. Ved ta tvar uz prezradzala, ze je vhodny na objatie, aj ked zdanie klame. Velka skoda bola, ked pocas filmu ani poriadne neukazovali do objektivu tvorecka, len take rychle preblesknutie, co ma dost hnevalo. Moja najoblubenejsia scena prisla na zaciatku filmu, ked ukazali toho obrovskeho medveda, aj ked dost vyzeral pocitacovy, ale ksicht bol pekny a odstrasujuci viacej, ako ten velky jaster. Dalo sa to pozriet a nemozem povedat, ze je to zly film, skor take spestrenie jedneho vecera. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama