Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistři tří soupeřících škol karate vyrazí na schůzi městské rady, aby zabránili zrušení letošního Turnaje karate All Valley. (Netflix)

Recenzie (6)

instageek_cz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Miguel zabojuje, aniž by při tom někoho musel rakvit, a Xolo Maridueňa je naplno zpátky tím sympaťákem, jako byl na začátku. Jinak je tahle epizoda celkově možná trochu slabší, ale já zkrátka na ty 4 hvězdy kliknout nedokážu:)) /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johny sa snaží dostať decká do svojho nového klubu. Daniel trénuje zas so Sam, ktorá si opäť našla cestu k Miguelovi. Pre Robbyho to je dosť ťažká rana. Sensei troch Dojo sa stretnú aby hájili právo na podujatie Karate. Prevedenie: Na to, že sa tu koná interakcia všetkých senseiou je jej potenciál úplne zahodený a len na seba gánia drsnými pohľadmi a nič závažné sa nezomelie. To je trpké sklamanie ale aj tak sa mi na to pozerá príliš dobre aby som dal priemer. 65% ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Ôsma epizóda z tretej série nesie názov "Dobrý, zlý a drsňácky" (Tho Good, the Bad, and the Badass). Daniel LaRusso opäť otvoril dódžó Miyagi-Do Karate. Johnny Lawrence založil nové dódžó Eagle Fang Karate. John Kreese vedie pevnou rukou svojich žiakov v dódžó Cobra Kai. Tri školy, traja senseiovia. Blíži sa dátum konania päťdesiateho prvého ročníka turnaja v All Valley. Mestská rada ho však zrušila. Kreese, Lawrence a LaRusso sa ju pokúsia na mestskom zasadaní presvedčiť, aby svoje rozhodnutie zmenila. **** ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Orlům nikdo na hlavu nesere. To oni serou ostatním.“ Johnny je zpět, otevírá se i Miyagi-Do. Jenže turnaj All Valley je po incidentu ve škole v ohrožení, na jednání se potkají mistři tří soupeřících škol karate. Daniel ovšem nehodlá přijmout „karate“ jako zloducha. Každopádně schůze o osudu turnaje je patřičně ulítlá a osmdesátkově naivní. Robby je venku. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama