Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistři tří soupeřících škol karate vyrazí na schůzi městské rady, aby zabránili zrušení letošního Turnaje karate All Valley. (Netflix)

Recenzie (6)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johny sa snaží dostať decká do svojho nového klubu. Daniel trénuje zas so Sam, ktorá si opäť našla cestu k Miguelovi. Pre Robbyho to je dosť ťažká rana. Sensei troch Dojo sa stretnú aby hájili právo na podujatie Karate. Prevedenie: Na to, že sa tu koná interakcia všetkých senseiou je jej potenciál úplne zahodený a len na seba gánia drsnými pohľadmi a nič závažné sa nezomelie. To je trpké sklamanie ale aj tak sa mi na to pozerá príliš dobre aby som dal priemer. 65% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Ôsma epizóda z tretej série nesie názov "Dobrý, zlý a drsňácky" (Tho Good, the Bad, and the Badass). Daniel LaRusso opäť otvoril dódžó Miyagi-Do Karate. Johnny Lawrence založil nové dódžó Eagle Fang Karate. John Kreese vedie pevnou rukou svojich žiakov v dódžó Cobra Kai. Tri školy, traja senseiovia. Blíži sa dátum konania päťdesiateho prvého ročníka turnaja v All Valley. Mestská rada ho však zrušila. Kreese, Lawrence a LaRusso sa ju pokúsia na mestskom zasadaní presvedčiť, aby svoje rozhodnutie zmenila. **** ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Orlům nikdo na hlavu nesere. To oni serou ostatním.“ Johnny je zpět, otevírá se i Miyagi-Do. Jenže turnaj All Valley je po incidentu ve škole v ohrožení, na jednání se potkají mistři tří soupeřících škol karate. Daniel ovšem nehodlá přijmout „karate“ jako zloducha. Každopádně schůze o osudu turnaje je patřičně ulítlá a osmdesátkově naivní. Robby je venku. ()

instageek_cz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Miguel zabojuje, aniž by při tom někoho musel rakvit, a Xolo Maridueňa je naplno zpátky tím sympaťákem, jako byl na začátku. Jinak je tahle epizoda celkově možná trochu slabší, ale já zkrátka na ty 4 hvězdy kliknout nedokážu:)) /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama