Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel tráví čas s traumatizovanou Sam. Johnny plánuje založit novou školu karate, ale nenapadá ho žádný příhodný název. (Netflix)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Siedma epizóda z tretej série nesie názov "Prekážky" (Obstáculos). Samantha LaRussová má psychické problémy, ktoré sú dôsledkom udalostí, čo sa odohrali medzi členmi Cobra Kai a Miyagi-Do. Má nočné múry, návaly strachu a výčitky svedomia. Jej otec sa jej snaží pomôcť. Miguel Diaz začal znova chodiť. Vracia sa späť do školy. Johnny Lawrence založí nové dódžó Eagle Fang Karate. John Kreese mu dáva poslednú šancu, aby sa vrátil do Cobra Kai. **** ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyhrát, ale neublížit ostatním. Platí, že ve třetí sérii se rozdílnost (ale i podobnost) a desítky let trvající rivalita mezi ústřední dvojkou daří prodávat na jedničku. Krapet traumatizovaná Sam už se nechce po nedávných událostech ke karate vracet, naopak Miguel je zpět ve škole. Po svých. Jenže záhy zjišťuje, že v Cobra Kai převažuje stádo slepých ovcí. Johnny mezitím shání nové prostory pro dojo. A chce přivést „staronové“ žáky. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Daniel sa snaží opäť dostať Sam späť ku Karate aby sa zbavil jej vnútorných démonov. Zatiaľ sa Johny pokúša založiť nový klub a ako hlavný ťahuň bude Miguel, ktorý sa ešte zotavuje. Robby je na slobode a odmieta pomoc od oboch svojich otcov. Prevedenie:  Ten návrat Sam bol tak strašne umelý až ma to ako diváka bolelo. Miguelov návrat je zatiaľ jediná pozitívna vec. 76% ()

instageek_cz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Těžko se mi dává jiný hodnocení než 5 hvězd, pokud nechci hledat nějaký menší nedokonalosti. Ta show jako celek je neskutečně zábavná, až mě štve, že čas s Cobra Kai uhání dopředu takovou rychlostí. Jinak hezká epizoda věnovaná hodně Sam a jejímu strachu, zcela pochopitelnému a realisticky vykreslenému. Martin Kove opět herecky září, ale to platí pro celý ansábl. /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama