Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policajt Vincent Downs (Jamie Foxx) sa zaplieta do siete korupcie, intríg a zabijáckych gangstrov. Keď po neúspešnej lúpeži niekto unesie jeho dospievajúceho syna Thomasa (Octavius J. Johnson), Downs ho musí počas jedinej bezsennej noci zachrániť a priviesť zločincov pred spravodlivosť. (TV Markíza)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (135)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"I LIKE MY FACE. IT'S WORK OF ART." ---------- Ešte so začiatkom druhej polovice som si tak sám pre seba hovoril, že Jamie Foxx a geniálne Las Vegas mi bude stačiť. Nestačí. Akčné scény sú až bolestivo slabé. Scenár má síce množstvo zvratov, ale je tak klišéovitý, že to snáď nie je ani možné. O nelogickostiach je zbytočné vôbec hovoriť. A vlastne, celá rodinka s matkou aj so synom versus profesionálna obávaná kriminálna organizácia, prečo nie.... Jedinú radosť mi dokázalo priniesť iba to červené "Ztko". Neviem ani, za čo sú vlastne tie dve hviezdy. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Kdo sakra přemluvil Jamieho Foxxe a Michelle Monaghan, aby šli do tohohle béčka?! Četli vůbec scénář, nebo je režisér takový strašný packal, že to až není možný? Ve všech směrech je Hra o všechno průměrnou a přes svou stopáží dlouhou záležitostí bez sebemenší tvrůčí snahy přijít s něčím novým, s něčím svým. Jediná akční scéna není zapamatovatelná nebo alespoň brutální. Všechno jsme viděli už snad tisíckrát. ()

Reklama

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Je to sice inteligentní jak hrnec od nudlí ale účel světí prostředky, svižně odsejpající naháněná na pár metrech čtverečních v kasinu s typicky prkenným Foxem( wats ya problem bro?) a netradičně prkennou Michelle, která tu slouží pouze jako nutná castingová doplňková dekorace (jelikož je to tu samej hnusnej chlap).............. moje hodnocení = 6 z 10. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama