Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangeleský policajný detektív Mason Storm (Steven Seagal) sa dostane na stopu vysokopostavených politikov spolupracujúcich s mafiou. V priebehu nočného sledovania sa mu dokonca podarí nakrútiť na video jednu ich „pracovnú“ schôdzku s mafiánskymi šéfmi. Stretnutie sa nanešťastie odohrá v šere, takže Storm nedokáže nikoho zo zúčastnených identifikovať - a navyše je odhalený... Keďže nemieni v boji proti skorumpovaným úradníkom prestať, začnú sa mocní v meste obávať, že by mohli byť odhalení taktiež. Preto poveria vražedné komando, aby policajta zneškodnilo. Ešte tej istej noci vtrhnú do Stormovho domu maskovaní muži... Jeho manželka Felicia (Bonnie Burroughs) je na mieste mŕtva, Storm je s ťažkým zranením prevezený do nemocnice. Lekári mu však nedávajú žiadnu nádej na prežitie. Zločinci si vydýchnu, keď je oficiálne oznámené, že zomrel - v skutočnosti však leží v kóme na jednej špeciálnej klinike, kam ho previezli kolegovia. Trvá dlhých sedem rokov, kým sa z nej opäť preberie... Keď sa banditi dozvedia o Stormovom „vzkriesení“, opäť poveria nájomného vraha, aby definitívne skoncoval s jeho životom... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (286)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Po letech znovu s Masonem Stormem a paní nostalgie zahrála společně se Seagalem hlavní roli tohohle bijáku! Hard to kill je určitě jeden z nejlepších filmů Stevena a jen díky těmto jeho začátkům pro některý jeho fanoušky jěště pořád existuje a žije. Jsem jeden z nich i přes to, že na jeho filmy posledních 15 let se opravdu nedá koukat jinak než se smíchem... Bohužel! Ovšem 90 léta a Steven Seagal, to je jedna velká akčná jízda! 85% ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

90. roky boli ako stvorené pre filmy o pomste (ďalej Boyz n the Hood, A Time to Kill) a neminula ich ani ďalšia Seagalovka. Seagala síce neuznávam (ani ako herca, ani človeka), no aj napriek mojej ľahostajnosti a apatiám voči nemu ma dokázal aspoň na pár minút zabaviť a na čas ma vyviedol z omylu. Film už ako tak dopadol (klišéovitý scenár a nie príliš obstojní herci tomu veľmi neprospievajú), no rozbehnutá, posledná tretina plná bitiek s chválitebnou choreografiou z filmu v konečnom dôsledku robí aspoň oddychové priemerné béčko. Slabé 3* ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Hodně podobná hodnocení prvních Stevenových snímků naznačují, že si je lidi často mezi sebou pletou nebo jim první čtveřice tak nějak splývá. Kvalitativní rozdíly v nich přesto jsou. V Hard to Kill hraje Steven opět policistu, který něco viděl a lumpům se ho nepodařilo zabít. Po letech kdy se náš hrdina probouzí z komatu, to tedy zkouší znovu. Je zde jedna luxusní hláška "Jdi do prdele a zemři" ale taky spousta trapnějších pasáží. Hlavně tedy shledání se synem bych si představoval zcela jinak. Záporák a jeho dvorní poskok jsou výborně nadabováni. Nejvíce se mě líbí zhruba úvodní půlhodinka a pak výborná bitka kolem kulečníku. Často na mě působili záporáci až nešikovně při snaze nahánět Stevena. 55% ()

Venkovan 

všetky recenzie používateľa

Seagal jako kómapolda, jenž se po sedmi letech hlubokého spánku probudí a ihned ze svých nepřátel nadělá kretény a to prosím se všemi svými ochablými svaly. Pak se zabydlí, oholí, nají, zacvičí si, zmlátí nějaký ten strom, napíchá do sebe kdejakou léčebnou kůru a jde se na pomstu. Sakra, na tohle se dalo koukat pořád dokola. Nojo, ale to ještě nebyly hovadiny, kde obtloustlý Seagal nahání gangy asiatů skákající po stěnách a po stropech. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Filmy so Seagalom boli vlastne vždy stupidné, je jedno v akom roku sú natočené (v tých starších mal aspoň hlavný predstaviteľ formu a nejakých 50 kíl menej...:) Hard to Kill je nenáročná zábavka kde logika nemá miesto a slúži akurát na pobavenie a zabitie nudy...Super som sa pobavil na scénach, kde mi Steven s briadkou a dlhými vlasmi pripomínal Serja Tankiana zo System of a Down:))) ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Film bol v necenzúrovanej verzii zakázaný v Nórsku (1990 – 2003). (Paldiny)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo na rôznych miestach v Los Angeles, vrátane Čínskej štvrte. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama