Reklama

Reklama

Take me out

(relácia)
  • Česko Take me out
Súťažný / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternatívna 10x57 min)

Obsahy(1)

Šou, ktorá je úspešná vo svete, konečne prichádza aj na Slovensko! Tridsať nádherných žien zo Slovenska a z Česka sa v šou Take me out menia na šelmy, pred ktoré postupne prichádzajú štyria nezadaní muži. Single muž sa pokúsi tridsiatku žien zaujať najprv len na prvý pohľad, neskôr prichádza na rad video, v ktorom o sebe prezradí viac informácií a na konci si pre ženy pripraví špeciálnu tajnú zbraň, ktorú použije ako tromf. Ženy prítomných mužov hodnotia, občas aj poriadne skritizujú a postupne, pokiaľ ich muž nezaujme, stlačia červené tlačidlo. Na konci si single muž vyberá zo žien, ktoré červené tlačidlo na svojom pultíku nestlačili, a ak si obaja padnú do oka, odchádzajú na romantické rande. Rodí sa začiatok ich lásky. Zábavná šou, v ktorej nie je núdza o zábavu, emócie ale i silné slová. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (111)

D1705 

všetky recenzie používateľa

Veľmi populárne v poslednej dobe je "disovanie". A na tomto disovaní je táto šou založená. Vyzerá to ako slušne povedané v bordeli alebo obchode s bielym mäsom. Sú tam pultíky na ktorých sú cenovky, no väčšina nestojí ani za zakopnutie. Ale mám to rád, len definujem čo mi to pripomína. Mám pocit, že čoraz škaredšie ženské tam dávajú. Zámerne sú oslovované len niektoré-ukecaná Martinka, kamery milujúca Zuzanita, pervérzna Gabika, kynologička Dorka, tigrica Melissa, úchylná Týnka, mužatka Dana a papuľka Kiki. Ostatné sú tam len na ókanie a tlieskanie. No tieto, ktoré sú tak oslovované, niektoré za nič nestoja. Medzi tie novšie patrí napríklad Denis, ktorá môže so Zuzanitou súťažiť o najväčší umelý dekolt. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Mám taký pocit z teba, že keby som sa otočila bokom, tak už šukáš všetko naokolo." Děkuji tímto Pořadu Luďka Staňka za inspiraci, při hledání dna televizní zábavy. Já se sice domnívám, že ještě stále je kam klesat, ale sledovat seznamování "party dívek s velkým sebevědomím a malou slovní zásobou" je mimořádný zážitek. A to nejsem žádný intelektuál, takže mě nijak neuráží sledovat poskakující krásky, ale ať jsou raději němé. Nicméně za nechtěnou zábavu si tohle hvězdu určitě zaslouží. ()

Reklama

UnCool odpad!

všetky recenzie používateľa

Super, nalezeno nové dno česko-slovenského televizního bahna. Každopádně je to pořad, kde kvůli jednomu vysílání dojde k prudké spotřebě vlasového gelu. 75% "dívek" je nalíčených jak kombinace Barbie a laciné prostitutky z E55. Vystupující "chlapci" mají sebevědomí a ego daleko větší než schopnost sebereflexe. Závěrem - pravidelným divákem tohoto pořadu může být asi jen mrtvý kůň bez mozku. ()

HennessyVSOP 

všetky recenzie používateľa

Dávám jednu hvězdu za prachaře, i když nechápu proč se k takový pitomosti snížil. Jinak je to samozřejmě postavené na konceptu, že 30 žen (z toho pravděpodobně všechny jedou dle scénáře s určitými rolemi a instrukcemi předem viz paní inženýrka s vizáží pornoherečky apod) vypípává a shazuje sebevědomí jednomu muži. Ten je pochopitelně do celé situace v manipulován, nebo je to také herec a buď se jedná o 3éti letého panice se sníženým IQ a nebo o hezouna, nicméně vymatlaného inteligenčně nebo morálně. Z podobného soudku je již starší pořad Rande se Slávkem Bourou, které ovšem bylo autentické. ()

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pozor, pozor! Televízia JOJ nám prináša novú úspešnú show, plnú zábavy a talentu! Dneska tu máme tu tupé namaľované bábiky, ktoré sa živia urážkami a chudákov mužov bez nejakého talentu, ktoré sa na ne musia utrpene pozerať. Ale čo, aspoň dostali zaplatené a JOJka môže radosťou hlavu obíjať o strop, že konečne je im zaistená nejaká tá sledovanosť. Nemám nič proti zoznamkám, niekedy sú potrebné a dokonca som ich v minulosti aj sám používal, ale nie týmto absolútne nepekným, drzým a trapným štýlom. Ak mám túto úspešnú a veľmi kválitnú show od Tv Hnoj opísať slovami, jednoducho sa nemôžem na nič iné. ODPAD !!! ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama