Reklama

Reklama

Súboj s rodinou

  • Česko Souboj s rodinou (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Životopisný film o britskej zápasníčke WWE Paige, ktorá vyrastá v bláznivej wrestlingovej rodine a má šancu bojovať v americkej lige... Saraya (Florence Pughová) a jej brat Zak (Jack Lowden) Knightovci nežijú v obyčajnej rodine. Otec Ricky Knight (Nick Frost), ktorý zanechal neistú kariéru malého kriminálnika, cestuje po Anglicku ako zápasník, ktorý bojuje v ringu s matkou Juliou (Lena Headeyová). Ich podnikaniu sa však nedarí veľmi dobre a mladým tiež nič nevychádza podľa plánu. Na oplátku rodičia aktívne pomáhajú svojim deťom pri výučbe wrestligového zápasenia. Je to veľmi dobrá škola, ktorá sa neskôr oplatí. V 18-tich rokoch Zak a Raya vstúpia do zápasníckeho šoubiznisu pod menom „Zak Zodiac“ a „Britani Knight“ a dostanú príležitosť zúčastniť sa konkurzu do prípravného tábora pre WWE v USA. V najväčšej americkej wrestlingovej organizácii sa nestretávajú iba s hviezdami ako Dwayne „The Rock“ Johnson, John Cena alebo Mike "The Miz" Mizanin. Ujme sa ich profesionálny tréner Hutch Morgan (Vince Vaughn) a pod jeho ochrannými krídlami musia tvrdo trénovať. Šancu vstúpiť do profesionálneho ringu a skutočne bojovať však dostane iba Saraya, ktorá si zvolí umelecké meno Paige, pod ktorým sa preslávi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (245)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Sportovní dojárna v tom nejlepším smyslu - má humor, charisma a velký srdce, baví svojí britskou rodinkou a prostředím britskýho zapadákova. A dokonce (si myslím) řadě lidí zprostředkuje i jinačí perspektivu na celý svět americkýho wrestlingu, než jen jako zbytečný šaškárny pro smích, nás tady v Evropě k nepochopení... Rockova minirole sebe sama skvělá, další plus bod za Vince a rozhodně za Frosta. Světe div se, dobrý film. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Malá Miss Sunshine zo sveta wrestlingu. Tak Souboj s rodinou pôsobí 3/4 času. Potom sa prepne na Rocky mód. Tvrdý tréning, prekonávanie sa, motivovanie, pochybnosti o samej sebe a veľké finále. Florence Pugh sa role mladej wrestlerky zhostila presvedčivo, len samotný príbeh (napriek reálnemu základu) nechytne, nefungujú akékoľvek sympatie ku komukoľvek. Podpriemerná športová story, ktorá občas pôsobí ako motivačná prednáška. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Vince Vaughn by měl zulíbat ruce svému agentovi za to jakým směrem jeho kariéra poslední roky směřuje. Z otravného komediálního herce přesedlal k postavám chlapů co se s ničím moc neserou. Na filmu je hodně cítit zaprvé britský režisér a zadruhé The Rock někde v zákulisí. Wrestling zrovna dvakrát nemusím, příjde mě to jako absolutně pitomá šou ve které se lidi v ringu předvádějí. Nicméně sympaticky vyprávěným příběh o dívce a její švihlé rodince z anglického zapadákova, kterak ke slávě přišla se mě asi nikdy úplně nepohrdnu. 65% PS: Frost parádně rýpne do Johnsona s Vinem Dieselem. -Jakej pičus mě prudí během WrestleManie? -Tady...tady je Dwayne Johnson. -Jasně...a já jsem Vin Diesel, kámo.. -Tak to doufám, že ne. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je to vždy skvelé, keď môžem počas jedného dňa vidieť 2 vynikajúce filmy, ktoré na mňa urobia dojem. A dnes sa to podarilo. Máj, máš skvele našliapnuté, len tak ďalej. "Fighting With My Family" je podľa mňa skutočne vynikajúci film. Funguje vo všetkých svojich aspektoch. Je vtipný, má skvelé dramatické momentky, je uveriteľný a má svoje srdce na správnom mieste. To je všetko čo mal film dosiahnuť a zvládol to na výbornú. Mal by som možno len 2 menšie problémy a to sú tieto. Miestami je príbeh trošku predvídateľný a viete veľmi dobre odhadnúť čo sa bude diať. Sú tu nejaké tie klasické scénky. A nebudem tvrdiť, že sa tak nestali, len ich vieme predpokladať. A potom trailer a aj postery vysoko marketujú Dwayna Johnsona. Ale vo filme reálne toho moc nespraví. Má tu oveľa menšiu rolu, než by možno niektorí ľudia čakali. Takže počítajte s tým. Inak neviem čo viac by som dokázal filmu vytknúť. Réžia je vynikajúca, tempo filmu je absolútne ideálne. Nikdy som sa nenudil a chcel vidieť cestu, ktorou si Paige prejde a Florence Pugh podala skutočne excelentný výkon. Okrem toho je vynikajúci rovnako aj Vince Vaughn ako jej tréner. Celkovo mám pocit, že všetci do tohto filmu dali svoje srdce a išli na maximum. Ale rovnako ako som povedal aj komédia filmu funguje. Rodinná večera na začiatku je absolútne vynikajúca, okrem toho keď padne hláška tak často funguje skvele. A aj pri konci keď sledujeme zápas máme niekoľko vynikajúcich momentov. Je jedno kto ste, je jedno čo robíte. Ak do toho dávate celé srdce, tak vás to môže spojiť a budete šťastní. A môže to byť pokojne aj wrestling. Film odporúčam vidieť. Rozhodne stojí za to. Hodnotenie: A ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (22)

  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)
  • Tento film je filmovou adaptací dokumentu The Wrestlers: Fighting with My Family, který byl vyroben pro britský Channel 4. Premiérově byl vysílán 18. července 2012. Několik scén z dokumentu je k vidění v závěrečných filmových titulcích. (Rominator)
  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)

Reklama

Reklama