Reklama

Reklama

Súboj s rodinou

  • Česko Souboj s rodinou (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Životopisný film o britskej zápasníčke WWE Paige, ktorá vyrastá v bláznivej wrestlingovej rodine a má šancu bojovať v americkej lige... Saraya (Florence Pughová) a jej brat Zak (Jack Lowden) Knightovci nežijú v obyčajnej rodine. Otec Ricky Knight (Nick Frost), ktorý zanechal neistú kariéru malého kriminálnika, cestuje po Anglicku ako zápasník, ktorý bojuje v ringu s matkou Juliou (Lena Headeyová). Ich podnikaniu sa však nedarí veľmi dobre a mladým tiež nič nevychádza podľa plánu. Na oplátku rodičia aktívne pomáhajú svojim deťom pri výučbe wrestligového zápasenia. Je to veľmi dobrá škola, ktorá sa neskôr oplatí. V 18-tich rokoch Zak a Raya vstúpia do zápasníckeho šoubiznisu pod menom „Zak Zodiac“ a „Britani Knight“ a dostanú príležitosť zúčastniť sa konkurzu do prípravného tábora pre WWE v USA. V najväčšej americkej wrestlingovej organizácii sa nestretávajú iba s hviezdami ako Dwayne „The Rock“ Johnson, John Cena alebo Mike "The Miz" Mizanin. Ujme sa ich profesionálny tréner Hutch Morgan (Vince Vaughn) a pod jeho ochrannými krídlami musia tvrdo trénovať. Šancu vstúpiť do profesionálneho ringu a skutočne bojovať však dostane iba Saraya, ktorá si zvolí umelecké meno Paige, pod ktorým sa preslávi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (245)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $11miliónov║ Tržby USA $22,958,886 ║ Tržby Celosvetovo $40,811,919 ▐ Dal som to až na druhý krát. Prvých 20 minút mi prišlo skôr strašne otravných, než nejako prevratne pútavých. Do kelu koho by zaujímala nejaká anglická rodina praštených wrestlerov. Wrestling som maximálne sledoval ako desať ročný fagan. Vtedy ma to bavilo ako sa tamtý americký blbúni trieskali o zem... No stačilo sa preniesť cez ten taký skôr praštený úvod a postupne to začalo naberať na grádoch. Začalo to mať čo to do seba, dokonca aj nejaký ten príbeh sa vyformoval, ktorý postupne tlačil aj na emócie. /55%/ ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě všechno to, čeho jsem se obával, tu funguje moc příjemně. Dwayne Johnson si přesně plní svou úlohu zbožňované ikony, humor není trapný ani přepálený a wrestling je vítaným ozvláštněním boxerských snílků, zvláště pak v podání charismatické a emocionální Florence Pugh. Osvědčené schéma se sice pevně dodržuje, ale všechno šlape tak, jak má, a vedlejší postavy většinou nejsou jen do počtu. Milé překvápko. 75% ()

Reklama

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Malá Miss Sunshine zo sveta wrestlingu. Tak Souboj s rodinou pôsobí 3/4 času. Potom sa prepne na Rocky mód. Tvrdý tréning, prekonávanie sa, motivovanie, pochybnosti o samej sebe a veľké finále. Florence Pugh sa role mladej wrestlerky zhostila presvedčivo, len samotný príbeh (napriek reálnemu základu) nechytne, nefungujú akékoľvek sympatie ku komukoľvek. Podpriemerná športová story, ktorá občas pôsobí ako motivačná prednáška. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (22)

  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama