Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • Česko Dobrý doktor (viac)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrajú:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(126)

Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) je brilantný mladý chirurg. Je však tiež autista a trpí Savant syndrómom - ojedinelým nastavením mozgu, ktoré posúva genialitu ešte kúsok ďalej. Predsudkov sa dočká dokonca aj od nových kolegov - lekárov, ktorí neveria tomu, že Shaun bude schopný dostatočnej empatie a interakcie s pacientmi. Môže človek, ktorý nemá schopnosť stotožniť sa s ľuďmi, prispieť k záchrane ich životov? Shaun využíva svoje mimoriadne lekárske nadanie, aby zachraňoval svojich pacientov napriek skepse svojich kolegov. Hneď v prvý deň dokáže, že je naozaj výnimočný a zachráni prvý život... (TV Doma)

(viac)

Recenzie používateľa laik_60 k tomuto seriálu (2)

Dobrý doktor (2017) 

Pri tomto seriály som si začal uvedomovať, ako dlho stála príprava scenáru , koľko musel mať poradcov z lekárskeho prostredia aby to sadlo a a aby tomu divák uveril. Mám dojem, že sa to aj podarilo. Sadol som si aj ja ja :) Napriek všetkému uveriteľnému a neuveriteľnému by som si asi chirurgovi autistovi predsa len nedal ani len mandle vybrať. :). V seriály nechýbali ani romantické a sentimentálne okamžiky. Na mňa veľmi milo zapuosobila epizóda a chorým africkým chlapčekom, ktorému "zreparovali" jeho srdiečko. Ale takých okamihov tam bolo viacero, na svoje si prídu milovníci filmov z lekárskeho prostredia. Náladu a dojem z každej časti umocňoval vždy aj dobrý výber songov na záver epizódy. ()

Season 3 (2019) (S03) 

veľa romantiky, sentimentu, a tlačenia na citovú pílu, dobré na zaháňanie nudy počas koronavirusovej karantény. Mimochodom takú farebnú škálu ľudských rás, aká bola v celom seriály , som ešte nevidel. Chýbal tam už iba austrálsky domorodec , a laponsky eskimák. ()

Reklama

Reklama