Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovný názov)

Na dovolenke v kanadskom dome pri jazere musí matka a jej dve mladé dcéry bojovať o prežitie po tom, ako sa dostali do strašnej a bizarnej nočnej mory koncipovanej psychopatom. "John" čakal v tieni roky, kým rodina prišla na dovolenku a dokonca nechal detskú knihu s fotografiami, aby im pomohla vyrovnať sa s hrozným scenárom, ktorý starostlivo naplánoval. Bude sa môcť manžel Shawn dostať do domu a včas zastaviť krviprelievanie? Môže miestny majster Owen zastaviť šialenstvo? (INDYANA)

(viac)

Diskusia

Stallone

Stallone (hodnotenie, recenzie)

Jako jeden z největších fanoušků hororu jsem si tu milou povinnost musel splnit a podívat se i na tento snímek. Říkám, nezačalo to špatně. Zajímavý námět, dobrý výběr prostředí a i ta hlavní hrdinka mi byla sympatická. Postupujícím dějem film ztrácel na zajímavosti. Vytratilo se tajemno a dostavila se nuda. Úvod filmu 4, střed filmu 3, závěr 1. Celkem 2,6666666. Zaokrouhlím na hodně špatné 3 hvězdičky.

duckman

duckman (hodnotenie, recenzie)

Silvana

Ja zase nejsem ale vubec zvedavej na tvoje nazory a mlub laskave sama za sebe nebojen za kotlebovce zt oho baseho vychodniho bordelu.

Silvana

Silvana (hodnotenie, recenzie)

Psychor

Prestaň sa už hrať na hororového experta a vypisovať svoje trápne komentáre ku každému hororu ! Si smiešny !!! Na tvoj "odborný" názor aj tak nie je nikto zvedavý.

na príspevok reagoval duckman

Psychor

Psychor (hodnotenie, recenzie)

Jakožto zdejší hororový expert očekávám kvalitní, byť spíše komornější horor. Jsem zároveň potěšen českou kinodistribucí a věřím, že nenastanou změny.

na príspevok reagoval Silvana

Reklama

Reklama