Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (69)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Jumanji pro pokročilé. Určeno hráčům od 8 let, kteří už nechtějí slavit další narozeniny. Hra obsahuje: 3 svíce, bezednou solničku, nesterilní jehlu k úpisu a půlku návodu. Počet hráčů: Neomezený. Cílem hry je přežít do 3:33 ráno a odolat Skeletorovi, který ohýbá pravidla hry jak ruský olympijský tým. Zkušení hráči si sebou přinesou zásobu sirek, toaletní papír a hodinky seřízené podle greenwichského času... Hra se má hrát za účelem vzdělávání nebo radosti, ale tahle mi nedala nic. Nedůvtipná, plná hluchých míst a až na jednu postarší dámskou výjimku velmi slabá i po herecké stránce (včetně tebe, Freddy). Postavy se v ní objevují s rafinovaností instalatéra ze západoněmeckého pornofilmu, Půlnoční mužík vypadá jak nějaký blbeček z youtuberského pranku. Možná by bylo děsivější, kdyby se vykašlali na nadpřirozeno a dali do ruky ostřílené Lin Shaye kuchyňský nůž.. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Úvodní scéna je dobrá (parta děcek hraje jakousi hru vyvolá někoho poruší pravidla a 2 ze 3 umřou), ale pak to jde do kopru. Celé se to smrskne na partu 3 lidí co chodí po domě a stará se o tom jestli jim nezhasne svíčka jelikož pak můžou umřít. Pronásleduje je jakýsi démon, který jim první ukáže jak je zabije a pak je zabije. Hraje zde zhruba 7 - 8 herců z toho 2 zemřu hned na začátku. 40 procent za gore a epilog ten pobavil. P.s. pobavila scéna barva tvé krve je červená Alex a jakou barvu krve měla ta babka zelenou snad :-).nebo mluví o tom, že viděla sebevraždu vlastní matky a na konci dodá to byla poslední chvíle co jsem ji viděla to dá logiku snad, když byla mrtvá asi ji jako duch nenavštěvoval ne. ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Já fakt nechápu, podle jakého klíče se na ČSFD hodnotí horory. Lecjaký solidní atmosférický kousek se tu pohybuje hluboko v podprůměru a pak je tu zase tahle absurdně nadhodnocená neatmosférická cypovina, která je za a) fakt neskutečně mizerně zahraná, za b) po stránce logiky a pravidel strašně pitomá a za c) bez jakékoli snahy o nějakou pointu v závěru. Bubák je sice vizuálně ok, ale ty jeho macho kecy se nedaj poslouchat a hlavně kvůli nim vůbec neděsí a působí spíše jako namachrovaný kretén. Jedinou světlou výjimkou je "bába hororů" Lin Shaye, ale upřímně, jejích pološílených grimas je na takový odfláklý sajrajt škoda. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Veľmi solídne na momentálne chabé hororové pomery. Škoda, že po sľubnom úvode, nastala tak nevýrazná pól hodinová odmlka. Vydarený hudobný doprovod, občasné gore, kadejaké výjavy, maska záporáka, či hutná atmosféra, však prispeli k celkovo pozitívnym dojmom, ktoré "The Midnight Man" vyvolal. Nápad taktiež ušiel, nuda sa nedostavila, akurát záver bol z môjho pohľadu dosť očakávaný. Silné tri, slabšie štyri, asi si "strihnem" :) Unesený ale nie som .. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tak toto beriem všetkými desiatimi, dostal som všetko, čo od hororovej novinky čakám. Už to nečakané zmasakrovanie detí na začiatku svedčilo o odvahe režiséra. Zápletka jednoduchá - tajomná hra, ktorá privolá zlého démona. Ten sa celkom podaril, ale omnoho väčšie zimomriavky mi tu privodila Lin Shaye. Tá bola miestami až odporne desivá (v dobrom slova zmysle) a po tomto výkone by som ani nezaspal, keby som si ju nepridal medzi top herečky. Temný, napínavý horor, s vynikajúcim gore!!! Dokonca aj celkom solídny Insidious 4 sa môže skryť. Ale jasné, to najlepšie sa do našich kín nikdy nedostane (nakoľko by to bolo pre 13-ročné deti asi dosť veľké sústo). ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama