Reklama

Reklama

Anna zo Zeleného domu

(seriál)
  • Česko Anne s E na konci (viac)
Trailer
Kanada, (2017–2019), 20 h 33 min (Minutáž: 43–89 min)

Predloha:

Lucy Maud Montgomery (kniha)

Hrajú:

Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Dalila Bela, Lucas Jade Zumann, Corrine Koslo, Helen Johns, Aymeric Jett Montaz, Kyla Matthews (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(27)

Obsahy(1)

Matthew a Marilla sú osamelí súrodenci, ktorí nikdy nemali svoje rodiny. Bývajú v Zelenom dome, vo svojom rodinnom sídle na Ostrove princa Eduarda, v mestečku Avonlea.  Vzhľadom na to, že je farma veľká a zišla by sa im občas nejaká pomoc, rozhodnú sa, že si zo sirotinca zoberú chlapčeka. Keď sa Matthew vyberie vyzdvihnúť chlapca na železničnú stanicu, namiesto neho nájde rozkošné, utárané dievčatko s nezvyčajným zmyslom nadchnúť sa pre všetko. Aj napriek tomu, že Anna Shirleyová prišla do Zeleného domu omylom, okúzli svojou nekonečnou energiou a entuziazmom Marillu a Matthewa natoľko, že sa rozhodnú prijať ju za svoju. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa bonovox k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2017) (S01) 

Veľmi príjemný návrat slávnej postavy, výborný výber a výkon hlavnej predstaviteľky a k tomu skvelý humor hlavne v prvej polovici série, v tej druhej prichádzajú na rad aj vážnejšie témy. Seriál pre celú rodinu. 80% ()

Season 2 (2018) (S02) 

Aj II. séria je vydarená, opäť funguje výborne mix humoru, drámy aj netradičných tém, hlavne téma homosexuality je tu veľmi vkusne spracovaná aj keď neviem či sa do sveta Anne vôbec hodí... ()

Season 3 (2019) (S03) 

3. Sezóna sa nesie v duchu predchádzajucej. Anne dospieva a rieši trochu iné problémy ako v detstve. Celkovo ide ale o kvalitnú TV produkciu, ktorá veľmi slušne ponúka spracovanie slávnej predlohy. Jedine čo mi trochu vadilo boli tie neskutočné náhody keď si Anna s Gilbertom nevedeli povedať narovinu čo k sebe cítia. 80% ()

Reklama

Reklama