Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Dráma

Obľúbené seriály (10)

Malá Velká Británie

Malá Velká Británie (2003)

Nemohol by mať tento seriál aspoň 20 serií? Kompjutr říka ne... tak si vystačím s tým čo je, pretože toto si kľudne i tretíkrát pozriem..

Planéta dinosaurov

Planéta dinosaurov (2011)

Páni to perfektné spracovanie dinosaurov je až neuveriteľné. Tie detaily kože, oči, zvuky, vyzerali ako skutoční. Na môj vkus pri niektorých dinosauroch síce trošku veľa jasných a netypických farieb, ale to akej farby boli v skutočnosti sa asi nedozvieme nikdy, teda ak nerátam v dokumente to spomínané perie. Vrelo odporúčam pre všetkých nadšencov dinosaurov. Veľmi pekné spracovanie na dosť dobrej úrovni, a všetko veľmi pekne vysvetlené tou zobrazovacou technikou. Odporúčam si to pozrieť v HD kvalite.

Invader ZIM

Invader ZIM (2001)

Proste úžasný animovaný seriál, ktorý môžem pozerať dokola tak ako i Lenore od Dirgeho. Vtipná a originálna bizarnosť, ktorá si ma získala práve tými nezmyslami. Neskutočne som obľúbila GIRa, taký zabrzdenec ale mňa vždy bravúrne pobaví, má zlatý dabing a je taký ňuňu v tom hafanovskom prevleku. Navyše ma veľmi potešil dabing Zima, ktorý už zaznel ako hlas Billyho z rozprávky Grim & Evil vysielaného na Cartoon Network. Ja nemám tomuto seriálu čo vytknúť je to proste pecka a takýto uletený štýl animákov je proste akoby stvorený pre mňa.

Mestečko záhad

Mestečko záhad (2012)

Takže zahliadla som tu veľmi primitívny komentár typu: je to moc Disney. Predpokladám, že dotyčná osoba uvidela úvodnú scénu s nadpisom Gravity Falls, v hornom rohu televízora nápis Disney Channel, pozrel si prvých 10 minút, a potom nahnevaný vypol televízor, pretože nedávajú Mickeyho Klubík. Polovica videla jednu, dve, možno AŽ štyri časti (áno myslím presne teba) na Disney channel, aj to iba preto, že doma majú malých hnusných harantov, kvôli ktorým kanál beží. Pretože komentáre s jednou vetou mi vôbec neprídu, že dotyčný pozrel obidve série a všetky epizódy. V komentároch jasne vidieť, kto tomu čas venoval a kto nie. Gravity Falls je síce animák ale má príbeh, je to vtipné (samozrejme na to treba mať trošku iný vkus na humor, nie taký suchý a silený a lá Prima Cool) a má to i zaujímavú zápletku, ktorá nie je tak ľahko priehľadná. V dnešnej dobe málokto ocení animák a väčšina mu nedá šancu iba z princípu, že je to animák z Disney Channel. Tak potom aj vyzerá hodnotenie a komentáre dotyčných osôb.