Reklama

Reklama

Anna zo Zeleného domu - Série 3

(séria)
Kanada, 2019, 7 h 20 min (Minutáž: 44 min)

Predloha:

Lucy Maud Montgomery (kniha)

Kamera:

Catherine Lutes

Hrajú:

Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Carina Battrick, Brian Frank, Liisa Repo-Martell, Kiawentiio, Dalila Bela, Joanna Douglas, Miranda McKeon (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Život v Avonlea pokračuje ďalej. Anna dovŕši šestnásť rokov, vek, v ktorom sa v nej prebúdza zvedavosť dozvedieť sa viac svojich biologických rodičoch. Pre Marillu a Matthewa to nie je veľmi komfortná situácia, pretože majú strach, aby o ňu neprišli. Anna a jej spolužiaci sú v absolventskom ročníku školy. Niektorí sa pripravujú na skúšky na vysoké školy a iní sa chystajú presadiť v živote bez ďalšieho štúdia v škole. Avšak pred tým, než ich škola vypustí do života, zažijú prvé veľké priateľstvá, sklamania i prvé romantické lásky. Ako Anna postupne dospieva, zisťuje, že v živote sa musí popasovať aj s náročnými situáciami, ako je rodová nerovnosť a diskriminácia a uvedomuje si, že jej osobný boj za to, aby bol svet lepším miestom, bude večný. Naši hrdinovia sa pripravujú na nové storočie a výzvy, ktoré ich v ňom čakajú... (RTVS)

(viac)

Recenzie (4)

bonovox 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

3. Sezóna sa nesie v duchu predchádzajucej. Anne dospieva a rieši trochu iné problémy ako v detstve. Celkovo ide ale o kvalitnú TV produkciu, ktorá veľmi slušne ponúka spracovanie slávnej predlohy. Jedine čo mi trochu vadilo boli tie neskutočné náhody keď si Anna s Gilbertom nevedeli povedať narovinu čo k sebe cítia. 80% ()

Reklama

Hyssi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Za mě nejslabší série vůbec. Něják jsem očekával, že především v sérii bude figurovat Gilbert a Anne. Ovšem scénáristé tam místo toho narvou negry, indiáný a tyhle píčoviny. Strašně politicky založená píčovina fakt se mi nechce věřit, že v 19 století se řešili buzny. [60 %] ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Na konci epizody nezazní v modlitbě Františka z Assisi: „To be understood as to understand,“ v překladu: „Nežádal porozumění, ale rozuměl.“ Ta samá pasáž je naopak stěžejní v „modlitbě“ doktora v čase 19:26 v epizodě Bastogne (2001) seriálu Bratrstvo neohrožených (od r. 2001). (Timothy)

Reklama

Reklama