Reklama

Reklama

Princ Krasoň

  • Česko Princ Krasoň (viac)
Trailer 3

Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček,  zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (36)

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Kanadský animák, který hodně čerpá z hollywoodské velkoprodukce. Hravost a podání mi přišlo nejbližší Shrekovi. Námět je fajn. Chudák prokletý Krasoň. Opomíjené hvězdné princezny. O zábavu bych čekal, že se postará nějaká přihrávající srandovní figurka. Překvapivě zde žádná není a překvapivě se humor dostavil i bez ní. Jsou to taková pozlátka, aby typický příběh dvou zdánlivě neslučitelných postav byl něčím okořeněný. A zase funguje. Těžko se mi hledá něco, co se tvůrcům nepovedlo. Možná na vině bude rušení prcka, kterého ve filmu bavily spíš jen písničky. Na druhou stranu kvůli němu nemám ani odvahu dát o hvězdičku víc. Tak snad za pár let při klidnějším sledování. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Milé a pre deti určite zábavné, ale inak som si k tejto rozprávke nevytvoril prakticky žiaden špeciálny vzťah a len tak nejako okolo mňa prešumela. Akože príbeh pekný a aj animácie nie sú na zahodenie, ale je to až príliš infantilné na to, aby sa mi to nejako páčilo. Len priemerná tuctová rozprávka. 50 % ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Keby nebolo charakteru portugalskej krásky len ťažko by sa človek preniesol cez nie príliš pochvalnú grafiku. Lenže ono to pár surreálnych obrázkov má, predovšetkým v hudobných pasážach z ktorých dve či tri sú aj počúvateľné. Príbeh trošku iný, miestami zle komicky nastavený, ale v nejakom zázračnom momente vťahujúci. Krasoň je tuctový príbeh bez posolstva, či moralizovania. Ide svoje maličké dobrodružstvo s málo peniazmi, ktoré zapadá ani nie tak rozprávkovým prachom. (videné 20.12. 2020, JOJcinema) ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Náhodou docela v klidu animák (na to, že je to od tvůrců Shreka, kteří se vyšťavily 2 Shrekem) . Má to slušný příběh, postavy i záporačku. Navíc se mě líbilo, že to ke konci boří klasické klišé kdy muž žádá o ruku ženu tady je to naopak i více je to o pocitech ženské než chlapa což je v dnešní feminizované době úspěch. Velké plus navíc za písně, které jsou povedené (nejlepší je hned ta první) a pasují tam. Díky za titulky 200 Kg. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Veľmi jednoduchý a minimalistický, používajúci staré známe postupy a zvýrazňujúci niekoľko faktov, ktoré by si hlavne mladý mali uvedomiť. Takmer totálna absencia vedľajších postáv alebo pomocníkov (bez nich ten potrebný „plus“ chýba). Pre najmenších to pravdepodobne nebude sklamanie. P.S.: Tri najznámejšie (ženské) rozprávkové postavy - zaujímavá mini-paródia . Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galéria (47)

Reklama

Reklama