Reklama

Reklama

Princ Krasoň

  • Česko Princ Krasoň (viac)
Trailer 3

Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček,  zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske. (Continental film)

(viac)

Diskusia

Madhuri

Madhuri (hodnotenie, recenzie)

No, animace mi přijde slabší, příběh lehce wtf (každopádně ne až tak) a ducha shreka tam cítím...Ale jo, vidět to asi chci...Jen aby to nedopadlo tak, že tam narvou tunu známých zpěvaček/zpěváků ale dohromady to nebude stát za nic...

mima33

mima33 (hodnotenie, recenzie)

TheSlezy

A pesnička sa volá Trophy Boy a napísal ju spevák skupiny The Fall Out Boy. Okrem toho ešte Sia napísala pre animák ďalšie dve skladby: Magical a Balladino.

TheSlezy

TheSlezy (hodnotenie, recenzie)

Chystá se hvězdná spolupráce na songu pro nový animák!

Na společném songu pro animovaný film Charming, který má mít premiéru letos, pracuje hned trojice známých zpěvaček: Avril Lavigne, Demi Lovato a Ashley Tisdale!

na príspevok reagoval mima33

Reklama

Reklama