Reklama

Reklama

Princ Krasoň

  • Česko Princ Krasoň (viac)
Trailer 4

Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček,  zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (36)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Milé a pre deti určite zábavné, ale inak som si k tejto rozprávke nevytvoril prakticky žiaden špeciálny vzťah a len tak nejako okolo mňa prešumela. Akože príbeh pekný a aj animácie nie sú na zahodenie, ale je to až príliš infantilné na to, aby sa mi to nejako páčilo. Len priemerná tuctová rozprávka. 50 % ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Není to špatné, ale. Ale ve srovnáním s animáky, které se dnes pyšní vysokou úrovní scénáře, vtipu, promyšleným dějem to asi příliš velkou díru do světa neudělá. Dělat si srandu jenom ze Sněhurky, Popelky a Šípkové Růženky nějak nestačí. Svoje děti na to v klidu vezmu, budou spokojené, pohádka je to v podstatě pěkná, no ale Shrek byl prostě šleha, že v tomto srovnání musím být spravedlivá. Lepší tři hvězdičky. Nepoškrábe- nevyčistí. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Veľmi jednoduchý a minimalistický, používajúci staré známe postupy a zvýrazňujúci niekoľko faktov, ktoré by si hlavne mladý mali uvedomiť. Takmer totálna absencia vedľajších postáv alebo pomocníkov (bez nich ten potrebný „plus“ chýba). Pre najmenších to pravdepodobne nebude sklamanie. P.S.: Tri najznámejšie (ženské) rozprávkové postavy - zaujímavá mini-paródia . Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Elio 

všetky recenzie používateľa

Moc nevím, co si o tomhle dílku myslet. Mám dojem, že tvůrci měli za cíl vytvořit parodii na pohádky, ale jeli až moc na bezpečnou notu, aby nikoho neurazili. Přitom se z toho dalo vytřískat opravdu hodně. Scéna s katem mi přišla naprosto skvělá, a kdyby byla celá pohádka prostoupená podobně absurdně-vtipnými momenty, pravděpodobně bych dala i 4 hvězdy. I když byl začátek celkem povedený, konec všechno obrátil do klišózního finále, které bylo na můj vkus až moc uspěchané. Jinak se mi líbila hlavní dvojice a občas vtipné momenty. 2 hvězdy ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Nápad vypadal zajímavě, ale tvůrci z toho vykročili cestou nejmenšího odporu po vzoru zkušených dramaturgů České televize. Animace ucházející, vyprávění svižné a vtipné. Písničky strašné, až se mi chtělo srolovat uši a někam zalézt. Pak jsem viděl hlasové obsazení originálu a slyšel ty dvě písně ze závěrečných titulků, a bylo to nebe a dudy. Takže zapomeňte, že jsme kdy bývali dabingovou velmocí, a naučte děti anglicky, jinak si to neužijí (50%). ()

Galéria (47)

Reklama

Reklama