Reklama

Reklama

VOD (1)

Ursula vymyslí ďábelský plán. Gardnerovi píšou svůj závěrečný akt. (Disney+)

Recenzie (20)

TroiMae 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pokud by předchozí díl byl završením série (proč první část má šest a druhá čtyři díly?), byla by to výjimečná řada s originálním námětem i provedením (včetně opuštění zvyku, že jeden člověk hraje několik postav – to je sice umělecky zajímavé, ale příliš televizní, než hororové). Bohužel scénáristé (koukám, že jeden mezitím zemřel a druhému je 52, pardon za ten ageismus) přestaly brát své pilulky a posledním dílem to zabili. ()

jirikzaboj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je až ohromné, jakým způsobem lze potopit celou atmosféru a příběh během 37 minutové stopáže, z které vlastně hned po 15 minutách bylo jasné, že je něco špatně. Ale já budu velkorysý a řeknu, že je úplně všechno na této epizodě špatně. Postavy se chovají úplně jinak, než v předchozích epizodách. Uzavření linek bylo takřka z minuty na minutu a zbylá hollywood pasáž byla jedním velkým prostředníčkem pro celou kapitolu Red Tide. Z ()

Reklama

SilverC 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Moje obavy sa bohužiaľ naplnili. Tak, ako Murphymu a celému tímu ktorí pracuje na AHS nikdy nešlo a zjavne ani nepôjde dôstojne ukončiť sériu sa to nepodarilo ani tentokrát. Epizóda mi pripadala ako zlý sen a paródia na samu seba. Príbeh ktorý sa odohrával celých 5 epizód sa prakticky uzavrel behom 15minút a potom pokračovali nezmysly zbúchané asi za rovnaký čas... neskutočne veľa vecí nedávalo zmysel, bolo to plné hlúposti a naivity a po atmosfére predošlých dielov niet ani stopy. Druhá polovica série vyzerá už len z upútavok slabšie ako tá prvá. No po tejto časti som na pochybách či si ju vôbec pozrieť. Po veľmi sľubnej prvej polovici série sa pôjde rapídne dolu. A ja sa pýtam prečo. PREČO? aha vlastne si spomínam, pozerám sa na niečo z dielne Ryana Murphyho. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konecne to "alchymistka" rozbalila a so svojou "agentkou" rozsieva pilule vo velkom. Btw. kto cakal v zavere pri tom spustenom okne, ze jej niekto rozsape ten tmavy krcik? :)) Uz to dopozeram len zo zotrvacnosti a miernej zvedavosti, kam az to tvorcovia splachnu. Opat len mozeme skonstatovat, ze sa kvalita celeho kultovneho serialu limitne blizi .......nadol. Inak, kto este dufa, ze to aspon zakoncia nejakou chutnou a grafickou smrtou postavy krpatej a drzej SS-nadradenej Kiery? :) Uz len z k "karmickej spravodlivosti" by sa o to mohla postarat ta nova badass policajtka v mestecku.... ()

filmajedlo 

všetky recenzie používateľa

Ja mám pocit, že Murphy vedel kedysi tak krásne pracovať s právami žien, lgbtqi+ komunitou, rasizmom a podobnými témami. Nielen v AHS, ale aj v Glee… Ale toto nie je asi dobré, keď nechá postavu ROZPRÁVAŤ a slovami VYSVETĽOVAŤ ako sa musí pomstiť, povstať proti rasistickým policajtom. Neviem no. A o tom “inšpiratívnom” VO prehovore na konci ani nehovorím. Klišé, zbytočne nasilu všetko, nedotiahnuté, zničená všetka snaha a charakter celej série v pár minútach. Asi fakt najhoršia čast AHS ever.. very sad:(. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Když Uršula (Leslie Grossman) zastřelí v domě poslední dvě postavy, tak jedno tělo padá dvakrát k zemi. (Duoscop)

Reklama

Reklama