Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratia Loganovci žijú v úplnom zapadákove. Nemajú peniaze, nemajú prácu a na krku majú rodinnú tradíciu smoliarov a „looserov", ktorá sa s nimi vlečie už takmer sto rokov. Meno Logan je v tomto kraji synonymom prehry. Jimmy Logan sa rozhodne konečne zatočiť kolesom šťastia a ukradnúť 14 miliónov dolárov počas najväčšieho a najslávnejšieho automobilového závodu v Amerike. To je slušná suma peňazí, a preto potrebuje do partie svojho brata s jednou rukou, no zároveň musí dostať z väzenia miestneho odborníka na lúpeže každého druhu a zohnať ďalších pomocníkov. Vyzerá to ako úplne šialený nápad, ale výhodou natvrdlých zlodejov je to, že všetci si myslia, že sú natvrdlí.. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (373)

Flego 

všetky recenzie používateľa

Išiel som na to zle. Myslel som si, že režisér Soderbergh vzkriesi Dannyho jedenástku, a len ju dá do vidieckeho šatu. Bol to omyl, hoci určité paralely sú zjavné ( hudobná zložka aj teraz dynamizuje príbeh, nápaditý strih ). Logan Lucky si ide svojou cestou, má svoj vnútorný príbeh, zaujímavú zápletku a vcelku slušný herecký ansámbl. Náramne dobre sa narába s humorom, ktorý je niekedy sofistikovaný, inokedy mu divák úplne prepadne. Snímok patrí do lepšieho priemeru a ako oddychovka poteší. ()

Nevka 

všetky recenzie používateľa

Soderbergh rozhodně nezklamal. Parťáci na první pohled upoutají svým vidláckým vizuálem a vcelku zajímavými postavami, které vesměs hrají známí herci. Jejich výkony jsou v rámci jejich rolí vyrovnané, přičemž výrazněji vyčnívá Craig, kterému role sedla jako prdel na hrnec. Příběh funguje (jak sociální traumata, tak i loupež) a hudba funguje. Důležité je však podotknout, že vtipu tu není tolik, kolik by člověk na první pohled očekával. Když už se ale objeví, je naprosto delikátní (medvěd v lese, či trauma čtenářů Hry o trůny - budu plakat, protože jsem stejně klamán, jako vězni / kluky z federálního na mou duši nenávidím). Z menšího množství humoru také pramení to, že film občas nemá takový tah, jak bych si představoval, ale jako nejlepší čtyřhvězdičkovou jízdu letošního roku ho nemám problém akceptovat. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Svieži, energický a dobre napísaný film. "Logan Lucky" ma bavilo. Funguje to aj ako komédia a aj ako dobrý krimi film. Nie je tu veľké množstvo akcie, ktorú by možno diváci vyžadovali, no na druhú stranu to má dobré postavy, dobré dôvody na to, aby sa rozhodli ukradnúť to obrovské množstvo peňazí a potom je tu aj vynikajúci výber hercov, kde kraľuje trojica Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig. Je skvelé ich sledovať spolu spracovať celú akciu a človek sa s nimi baví. Riley Keough je rovnako skvelá. Plus musím povedať, že keď vidíme aký skvelý plán akcie vymysleli, tak človek nemá problém tomu neruveriť. Napriek tomu, že miestami sú niektoré momentky vcelu bizarné. Ale fungujú výborne. Človek by možno uvítal trošku lepšie tempo pre film a možno by som si vedel predstaviť, že by sme mali trošku lepší záver, no ako celok musím povedať, že film bol vtipný keď mal byť vtipný, bol energický keď to bolo potreba a hlavne herci fungovali spolu dobre a vedeli tomu dodať dobrú atmosféru. A plus ma aj baví sledovať rýchle autá. Neviem, či je toto film pre každého, no jednoznačne viem povedať, že som rád, že som ho videl a nebránil by som sa k nemu vrátiť. Hodnotenie: B+ ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tento film by kľudne mohol byť od Trošku, pretože je trošku zábavný a trošku akčný. Soderberghov štýl je tu neprehliadnuteľný, takmer identický s Dannyho parťákmi, ale tento film sa nezaradí medzi jeho najlepšie snímky. Príbehová základňa je dobrá i hlavné postavy s defektmi fyzickými a psychickými sa hodia do komediálneho štýlu. Ale chýba tomu trochu viac vtipu, za brucho sa chytať nebudete. ()

Eldrick 

všetky recenzie používateľa

Trpí to podobnou dysfunkčností humoru a obskůrností postav jako BURN AFTER READING. Zoufale nevtipná 2-hodinová vidlácká taškařice, na níž nejzajímavější je melír a rádoby jižanský přízvuk Daniela Craiga, kterýmu tahle role asi přišla jako příjemný vysvobození z bondovský rutiny, ale moc prostoru se předvést mu teda script neumožnil. Moc nechápu, co Soderbergha zaujalo na scénáři, že měl motivaci točit 4. variaci svý loupežnický trilogie, ale budiž, jako režisér/kameraman je pořád nápaditý a není to úplně uzývaná řemeslničina. Ale bohužel jsme u něj tohle již viděli v mnohem lepším a hlavně zábavnějším provedení. Výkřik do tmy. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)
  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)

Reklama

Reklama