Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seriál malých príbehov inšpirovaných skutočnými policajnými zásahmi na základe reálnych výjazdov. Nový polohraný seriál TV JOJ sa inšpiroval policajnými správami o skutočných policajných zásahoch. Policajti riešia od ukradnutých bicyklov či suseda, ktorého pohrýzol pes, až po podozrenia z trestných činov lúpeže peňazí na benzínovej čerpacej stanici či podvody na senioroch, bitky a útoky na manželov alebo rodičov. Veľa prípadov slúži ako výstraha, ako sa nedať podviesť či oklamať zlodejmi a takzvanými profesionálnymi klamármi, ktorí denne pripravujú Slovákov o majetok a úspory. Sú príbehy, ktoré vyvolajú úsmev, lebo sa končia relatívne dobre a zmierlivo, pretože vinník si prizná chybu, ospravedlní sa, prosí kamaráta, suseda, brata o odpustenie a dostane len blokovú pokutu. V seriáli uvidíme veľa známych hereckých tvárí, ktorí sa objavia v postavách policajtov aj okradnutých, zbitých či inak poškodených občanov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (45)

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Smiešne až je to celé trápne! Neviem kto píše scenár k jednotlivým príbehom, ale niektoré sú totálna fraška. Zatknutý únosca privedie policajtov na miesto, kde drží zviazanú ženu a oni ho tam začnú vypočúvať a nie zachraňovať unesenú! Policajti zatknú a spútajú exhibicionistu a potom ho vyzvú aby im ukázal OP! ()

carl.oesch odpad!

všetky recenzie používateľa

Ještě děsivější a amatérštější, než česká mutace. Slovo mutace je na místě. JInak se mi líbí, jak velká slovenská umelkyňa Daubnerová, která svého času cosi režírovala i v naší zlaté kapličce, pokud se nepletu, si tady hraje na policajtku. Je vůbec zajímavé, jaká je asi sebeúcta slovenských herců, kteří jsou schopní hrát ve zcela idiotských slovenských telenovelách (a že jich je...) a tvářit se jako velcí umělci. ()

Reklama

tron odpad!

všetky recenzie používateľa

Absolútne televízne dno (konkurenčné - markizácke - Policajné prípady sú oveľa lepšie). Odporné "herecké výkony", strašné dialógy, nesympatickí herci, absurdné prípady (OK, to teoreticky nie je mínus, reálni policajti sa s WTF momentmi stretávajú pomerne často). Vrcholom je absolútne šialené správanie údajne profesionálnych policajtov. Jeden príklad za všetky: hliadka je privolaná do rodinného domu, kde oznamovateľ tvrdí, že sa mu niekto vlámal do domu, on ho pri tom prekvapil, ťažko ho zranil, z lupiča všade krvi ako z prasaťa, týpek ho odvliekol do stodoly a tam zrejme páchateľ umrel. A policajti? Pohodička, do žiadnej stodoly sa neponáhľajú, nič ich netrápi, namiesto toho sa dokonalo chladnokrvne vypytujú oznamovateľa, že ako presne k tomu došlo a podobne. Volanie záchranky? Utekanie do stodoly? Načo... ()

P.J.2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejlepší bylo když jeli dva policajti, evidentně letitý kolegové v autě a nazývali se kolego, neřekli si jedinkrát jménem a celou dobu řešili počasí, to mne dostalo do kolem. Jako takhle, kdyby v rozpisu žánru nestálo drama ale komedie tak je to skutečně na 5*, ale tím že to zabalili do dramatu si podsekli větev. A přitom by to byl krásnej základ pro spinoffy - kriminálka, dispečink, měšťáci, ti všichni a určitě i ostatní složky se nemůžou dočkat až se jim někdo bude šťourat do práce. ()

alba odpad!

všetky recenzie používateľa

Už názov relácie poukazuje na to, že pôjde o bulvárne spracovanie policajnej tematiky, keďže slovo „škandalózne" je typickým prídavným menom v senzáciuchtivom bulvári. "Škandalóznym" by som ale nazvala spracovanie danej tematiky. Nečakám, že produkcia TV JOJ prinesie niečo nové a kvalitné, avšak ak na to nemajú, prečo sa pokúšajú robiť nekvalitné „braky"? Herecké výkony? Aké? Kde zohnali tých ľudí? Na ulici ich oslovovali? Vedia vôbec títo ľudia, ako reálne policajná práca vyzerá? Nedá sa na to ani pozerať, neodporúčam. Tie herecké výkony sú odstrašujúce. Mohli by ich použiť ako príklad pre budúcich hercov, ako sa nemajú pred kamerou správať. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama