Reklama

Reklama

Mediciovci

(seriál)
Trailer
Taliansko / Veľká Británia, (2016–2019), 22 h 13 min (Minutáž: 48–60 min)

Hrajú:

Dustin Hoffman, Guido Caprino, Richard Madden, Stuart Martin, Annabel Scholey, Ken Bones, Alessandro Sperduti, Daniel Caltagirone, Lex Shrapnel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Florencia, rok 1429. Giovanni di Bicci de' Medici, zakladateľ Mediciovskej banky, doviedol svoju rodinu k bezprecedentnej ekonomickej moci. Náhle však zomiera a jeho synovia, Cosimo a Lorenzo, sa musia postaviť na čelo svojho rodu s neľahkou úlohou, vzdorovať útokom nepriateľov, ktorých snahou je zvrhnúť ich moc. (STV)

Recenzie používateľa bowow k tomuto seriálu (1)

Mediciovci (2016) 

Povedome ulice, na zdech nedostavene katedraly znamy kazdy jeden kamen, strechy povedome do posledni jedne, perspektivni pohledy tak duverne pripominajici domov.... Ezio Auditore da Firenze... se tu tedy bohuzel neobjevi, ale atmosferou se serial ruku v ruce nese s assassinskou dvojkou. Chytry, dojemny, intrikarsky, herecky zvladnuty, dejove logicky, hudbou a prostredim podmanivy osmidilny vylet do sveta anglicky mluvicich italu (od Anthropoidu s tim mam proste problem). Kdyby to tak chtelo pokracovat..Rainman uz tu byl (a byl dokonaly), tak mozna prijde i Ezio... :) ()

Reklama

Reklama