Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života

  • Česko Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (viac)
Trailer

Lara Croft (Angelina Jolie), dcéra známeho a bohatého vedca, je pripravená kráčať v jeho stopách. Dostalo sa jej dobrej prípravy. Študovala na najlepších školách, dohovorí sa viacerými jazykmi, ovláda bravúrne najrôznejšie druhy sebaobrany a hlavne so svojím otcom, ktorý pred rokmi zomrel za nevyjasnených okolností, precestovala celý svet. Lord Croft hľadal vzácne stratené krypty i dávno zabudnuté a často naveky pochované miesta. Tentoraz už sama, musí Lara Croft prekonať najväčšiu prekážku. Nájsť obidve časti prastarého "šému", ktorý jej zaistí neobmedzenú moc nad časom a priestorom v mene ľudstva. Aby to dosiahla, je treba zvíťaziť nad nebezpečným a prísne utajovaným spoločenstvom, ktoré má rovnaký cieľ, len túžba po moci je motivovaná úplne inak ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (424)

Melies 

všetky recenzie používateľa

1 / 10 Už si fakt nepamätám o čom to presne bolo, no viem, že prvý diel sa mi aj napriek menšiemu rozpočtu a menej okázalým efektom ľúbil o čosi viac - a keďže ten odo mňa dostal hviezdičky dve, nie je čo riešiť. PS: V mysli mi ostali len dva momenty, pričom jeden aj druhý sú prinajmenšom dementné – prvý, keď Lara na samotnom začiatku vyplávala na morskú hladinu na chrbte mäsožravého žraloka, ktorého prilákala vlastnou krvou, a druhý, keď spolu s tým chlapíkom zoskočili zo strechy nejakého sakramentsky vysokého baráku v centre nejakej Ázijskej metropoly a preplachtili až k moru... A mám taký blbý pocit, že takýto bol aj zvyšok filmu... ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Tupá, nudná, komická, pridlhá, zle zostrihaná a načisto chaotická "fraška", v ktorej mi ani ospevovaná Angelina Jolie nepripadala až tak sexy ako som čakal, ničmenej ponechávam filmu aspoň tú jednu hviezdičku za viac než solídny vizuál a... no dobre, aj tá Angelina, teda jej telo v obtiahnutom tielku k tomu tak trochu dopomohli... ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Heart Go Faster ,2. The Only Way (Is the Wrong Way) ,3. Bad Girl ,4. Satellite [Oakenfold Remix] ,5. The Last High ,6. Time ,7. Leave You Far Behind ,8. Jam for the Ladies [Jason Nevins Remx] ,9. Starting Over ,10. You Can't Look Away ,11. I Hate This ,12. Reason Is Treason ,13. Into Hell Again ,14. Tears from the Moon [Carmen Rizzo Stateside West Chillout Mix] ,15. Flight to Freedom ,16. Pandora's Box , ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Na jednotke som sa bavil, lebo to bola hlúposť, keď sú to už ale dve hlúposti, mal som trochu rozpačitý pocit. Pestré prostredie, hašterenie ústrednej dvojice aj triky sú fajn, ale film je opäť akási béčková bondovka, ktorá nemá poriadnu dobrodružnú atmosféru. Scenár je hlúpučký ako traky, kamera vôbec nevyužíva krásu prostredia, dokonca aj Bontova réžia ma otrávila (a to som schopný pozerať jeho Zámok hrôzy). TR2 mal trochu bližšie k skvelej hre ako jeho predchodca, ale stále je v úplne inej lige... ()

Nancy 

všetky recenzie používateľa

Určitě na druhém díle víc zapracovali scénáristé. Nemám už pocit, že se koukám, jak někdo jiný hraje počítačovou hru. Bohužel i přes zlepšení děje je to chvílema pořád stejná nuda. Akční scény jsou opět super a Angelina je zvládá na jedničku, ale její ladné křivky jako holka (bohužel) neocením. A kromě křivek a akce není na Angelině téměř nic ke koukání. Oproti první Lara Croft: Tomb Raider kvalita rozhodně stoupla, ale pořád to není ono. Možná se někdy kolem devátého dílu dočkáme perfektního filmu. ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (18)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 95 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Mělo se točit i třetí pokračování, ale Angelina Jolie (Lara Croft) řekla, že nechce hrát jednu postavu třikrát. (Elisebah)

Súvisiace novinky

Tomb Raider si našel záporáka

Tomb Raider si našel záporáka

08.12.2016

Od posledního filmového Tomb Raidera uplynulo 13 let, takže není divu, že Hollywood zkouší reboot. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander (Dánská dívka), jíž čerstvě přistál v náruči Oscar, a režie… (viac)

Reklama

Reklama