Reklama

Reklama

Polnočná láska

  • Česko Půlnoční láska (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Romantický film Polnočná láska rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim. Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (155)

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Aaawww, zase som sa takmer nechala citovo vydierať. Schwarzeneggerov syn ukradol fotrovi nôž z Predátora, priložil mi ho na krk a kričal: "Daj tomu päťhviezdu! Daj tomu päťhviezdu! No dobre, tak aspoň štyri!"... Scenáristi a producenti zase museli prehľadať celú Encyklopédiu ľudských chorôb, aby našli nejakú ešte neokukanú ňuňu smrteľnú chorôbku, ktorou bude trpieť dievčina s výzorom Miss USA. Tá ale chuderka celý život strávila vo svojej izbe, keďže nemôže na slnko (tá choroba fakt existuje, OK...). Z tragickej romantiky dokázali takí Kórejci spraviť celý sub-žáner, tu máme zase niečo z Ameriky. Hlavná hrdinka má ale charizmy na rozdávanie, sladký športovec vlastne tiež, hudba je veľmi dobrá, prižmúrime teda všetky oči (a odpustíme aj ten klasicky idiotský nápad uprostred noci bez plaviek sa ísť kúpať do ľadovej vody, to je presne ten blbý štýl typu "ľahnime si uprostred vozovky" z filmu Notebook). ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Film ktorý odsúdite už na začiatku( aspoň ja teda) , no napriek tomu si vás postupom času získa a na konci zistíte že je to vlastne výborná romantická dráma. Prvých 20 minút som trpel, je to proste ohraté , nič nové pod slnkom, no potom ako lepšie spoznáte postavy začnete sa baviť. Najviac sa mi páčil Rob RIggle , skvele zahraté , bohužiaľ hlavná dvojica a hlavne Bella do toho nedala podľa mňa všetko. Ale zato výborná posledná pesnička ktorú nahrala a ktorá mi znela ešte dlho v hlave.Nemám problém dať 4* mne sa ten film páčil. ()

Reklama

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Jejda, to bylo ale tááák dojemný, až mě to nijak moc nebralo. Celkově mi to přišlo dost nevěrohodné, nemyslím, že lidé s touto nemocí vypadají tak, jak vypadala Katie vpodstatě po skoro celou dobu filmu. Nepatrnou expozicí při východu ranního slunce spustila, čemu se léta vyhýbala (proč sakra třeba nelehla v tom autě na zadní sedačky a něčím se nenechala zakrýt a dovézt někam, kde by mohla relativně bezpečně vystoupit?) a nakonec vlastně spáchala sebevraždu výhledem na východ slunce?? Hmmm... ()

Matrinx 

všetky recenzie používateľa

Na první pohled to je vcelku nadějný film - má zajímavý námět s pěknou holkou, která má velmi neobvyklé potíže a žije jen v noci nebo za okny s UV filtrem. Vzbuzuje to otázky, jak dokáže takový člověk dál existovat v lidské společnosti po dokončení domácí školy, jaké by to bylo s někým takovým dlouhodobě chodit? Ale pak se na to podívám a naleznu tu obvyklou zápletku podobných filmů, která je kreativní asi tak jako recept na instantní čínskou polévku. Prostě jí ukaž krásnej hrníček, ve kterém vždycky chtěla být, strč jí do něj a nalej na ní pěkně horkou vodu. V tomhle případě přece šlo vymyslet i něco víc - a mimochodem jí u toho nezřídit obličej. Zklamání... ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Jedna nevyléčitelně nemocná krásná slečna, jeden mladej sympaťák, jedna noc na vlakovém nádraží, a symbióza mezi dvěma mladými lidmi je dokonána. Jenže co když je to jen na chvíli? Může to být o to intenzivnější, nebo naopak o to smutnější? Nebudu si tady hrát na drsňáka, v srdci jsem romantik a tak miluju i romantiku ve všech příbězích, které konzumuji. A tady bylo romantiky fakt hodně, bohužel ale šla ruku v ruce se smutkem a depkou. Jasný, tohle bylo schématický a kýčovitý jako prase, ale čert to vem, já chci takových filmů víc! Ryzí láska, upřímnost, pokora, čest. Oba hlavní mladí herci si mě získali a bylo to vlastně strašně moc fajn. K tomu super písničky, a konec, který nemůže snad nikoho nechat chladným. Tenhle film si na nic nehraje, je přesně tím, čím chce být a divák dostane přesně to, co je mu slibováno. U mě tohle aspiruje na další z mých několika filmových srdcovek a rád se k filmu kdykoliv znovu vrátím. Možná nadhodnocuji, ale jsou případy, kdy hodnotím srdcem. A tohle je jeden z nich! ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama