Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Réžia:

Jan Pachl

Scenár:

Jan Pachl

Hrajú:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Svojrázny policajný vyšetrovateľ major Kuneš, sa dostane do fyzického konfliktu s priateľom svojej bývalej manželky a hrozí mu odchod z polície. Riešenie pre neho nájde jeho vysoko postavená nadriadená a uprace ho na stáž do odľahlého pohraničného vidieku. V skutočnosti sa od neho očakáva, že sa mu podarí objasniť dva roky starú vraždu policajtky Wágnerovej, ktorej vyšetrovanie uviazlo na mŕtvom bode. Kriminalita na pohraničí je veľmi vysoká - pašovanie, výroba drog, pytliactvo, prostitúcia. Kuneš musí riešiť jeden prípad za druhým a k prípadu, kvôli ktorému sem prišiel, sa dostáva až po čase, náhodou. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (23)

Série 1 (2016) (S01) 

…..dobrý priemer - i jednotlivé epizódy v priemere ušli - aj tá dejová línia tiahnuca sa celou sériou - aj akčný záver série.....škoda,že kriminalisti nedokonali definitívne čo mali .................. ()

Nástřel (2016) (S01E01) 

...nejako zázračne sa dostali k páchateľovi...tú skratku som nejako nepostrehol....a popravde sklamal ma ten major Kuneš - ten odhalí páchateľa aj keby to bola jeho matka.....taký socialistický vyšetrovateľ .....csfd77% ()

Křížová cesta (2016) (S01E02) 

......ako sprostáčik narobil toľké problémy policajtom.....ako prišli na to ? kohosi zatknú a ten im už napovie....šťastie...hmmm....csfd66% ()

Smrt na lovu (2016) (S01E03) 

....toto má 76% ? ......veď nebyť fotopasce ,ktorá "vypátrala" vraha boli by v prdeli..... ()

Bludný kořen (2016) (S01E04) 

........nesedel mi rozpor : aranžmá vraždy a celá tá sofistikácia okolo a....nakoniec primitív z polepšovne.....a prišlo sa na to tak "ledabolo" ako...?... náhoda ako Brownov pohyb.....csfd81% ()

Zatmění (2016) (S01E05) 

.......tak a jeden z policajtov bude na ceste do basy.....hmm....inak príbeh jalový....tu 84% ()

Oheň (2016) (S01E06) 

.....vcelku vydarené krimi zo školského zájazdu ,ktorého účastníčka  bola i majorova dcéra...csfd74% ()

Krvavý revír (2016) (S01E07) 

....aspoň tu sa trocha prejavil ľudsky major Kuneš.....csfd75% ()

Amok (2016) (S01E09) 

..... za čo ? zato ,že vrah nechal na vražednej zbrani otlačky ?.......to čo ....?  mal si spraviť selfie s obeťou :) ....rukavice si dá pri plánovanom ataku aj  Lojzo z osady.....csfd81% ()

Tichá voda (2016) (S01E11) 

...ten zubársky námet ako od Poirota....dobre -detektívny námet, ale nemám rád ak sa vinník chytí do nejakej hlúpej pasti vyšetrovateľov nemajú nič ,ale "fintou" ho načapajú (i Columbo mal nejakú tú časť "chytákovu" ).csfd78% ()

Zdař Bůh! (2016) (S01E12) 

.....to podplukovníka Rohana nikdy nenapadlo zistiť  čím sa živí jeho brat....?.... čo si myslel?  ....  a to mladý nadporučík Lupínek   nevie vysvetliť svojej manželke určité súvislosti  ? .....to musí byť ticho ako jalito a nechať ju v podozrení ,že ju podvádza...?....nepracuje na Akadémii vied  - je policista a pohybuje sa i v prostredí i bordelov....csfd 81% ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

.....aký bol detektívny príbeh? ...neprišiel som na to....celé to nie je o parte kriminalistov a nejakom príbehu, ale o sťahovaní sa na nové miesto a súkromnom živote kriminalistov.....prvá časť druhej série bola veľkým sklamaním....a ako by toho nebolo dosť len som si tak skipol kto bude hrať v tejto sérii a....to celú túto série tam napchali zasa Ivo Trajkova ako šéfa balkánskej mafie - to tu načo zasa nakydali...... tá tématika mala skončiť v prvej sérii...csfd 59% ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

......dosť kecov okolo súkromia ....ale príbeh slušný.....csfd55% ()

Hrdinové nepracují (2019) (S02E04) 

.....ono to vyzerá, že to nebudú samostatné časti ani jemná spojovacia niť idúca cez všetky časti, ale dobre hrubé lano ,ktoré silne viaže časti dohromady. PS:balkánska vetva stále v obraze-nakoniec to bude o boji proti  balkánskej mafii a popritom sa budú riešiť aj tuzemské krimistory.....ale príbeh dobrý :napínavý, so zvratmi, len možno trocha viac profesionality by to chcelo a nie ukazovať stále skupinu kriminalistov ako hádajúce sa decká.....csfd62% ()

Útulek doktora Knechta (2019) (S02E05) 

......tak po dvoch dobrých častiach takéto hovno.....policajti čo majú strážiť v nemocnici podozrivého sa chovajú ako retardovaní -veď načo strážiť pred dverami izby -  treba  na chodbe asi 20m od izby...čo za jebulu toto písal.......policajtom nechýba patológ - nejdú ho pozrieť.....patológ ako vegetarián povie do telefónu, že sa nakazil z diviny-chápavý major Kuneš : " To bude volanie SOS" - a nasleduje....že sa tam hádam u doktorka patológa niekto niekedy staví......major Kuneš si poradí v minulých častiach s chlapom o veľkosti XXXL - bez zbrane a tu je so zbraňou proti chlapíkovi veľkosti  XL a skončí v bezvedomí...vážne mňa to nebavilo taký kokotinizmus.....a policajti naháňajú hlavne svojich a na balkáncov - k ich radosti- serú.....csfd65% ()

Sardinky (2019) (S02E06) 

....nejaká mŕtvola ženy na rieke a začína nuda trvajúca skoro hodinu....hrôza..... ()

Bubáci (2019) (S02E07) 

...."aby sa tu migranti cítili čo najviac ako doma" (slová kapitána Máchu)  -   jebe vám na hlavu totálne ......... ja si chcem  dať poobede v Taliansku cappuccino a pozerajú po mne ako po vrahovi....na dokreslenie časti: migranti nejedia českú kuchyňu tak kapitán Mácha ide kúpiť kebab....nemám slov ............................ ()

Trefa do Tlustého (2019) (S02E08) 

..........nemastné - neslané - nijaké.....tí rómovia .... to je realita ? alebo nejaká karikatúra?,,,,, ()

Kebab Aleppo (2019) (S02E09) 

.....tak bolo jasné kto bude vrah ... a kto nemôže byť vrah......................:( ()

Ahoy Sázavo (2019) (S02E10) 

...major Kuneš na čundru....pekné prostredie pre ďalšiu hlúpu časť.... ()

Reklama

Reklama