Reklama

Reklama

Keď sa mladá rodina vráti z dvojtýždňovej dovolenky, nevráti sa do sladkého domova. Niekto sa totiž počas ich neprítomnosti do domu vlámal. Rodina sa snaží na skutočnosť zabudnúť, ale čoraz zvláštnejšie udalosti v dome ich nútia myslieť si, že narušiteľ ešte so svojou prácou nie je hotový. (Marceloo)

Recenzie (35)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Supr námět a poměrně originální využití už jinak provařeného found footage formátu. Provedení ale nic moc. Místy to je docela znepokojivé a cením si odlišného přístupu k hororu. Není to moc strašidelné, ale je to sakra nepříjemné. Dějově to zůstalo dost nevyužité a přes nepovedené finále vlak prostě nejede. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Keď sa mladá rodina vráti z dvojtýždňovej dovolenky, nevrátia sa to sladkého domova. Niekto sa totiž počas ich neprítomnosti do ich domu vlámal. Rodina sa snaží na tento problém zabudnúť, ale čoraz zvláštnejšie udalosti v ich dome ich nútia veriť, že narušitel ešte so svojou prácou nie je hotový. - Mňa tento horor celkom bavil. Hercov poznám z hororov takmer všetkých a zrovna toto sú herci, ktorí mi ako fungujúca moderná rodina vyhovujú, takže v tomto smere OK. Námet zaujímavý, aj keď v poslednej dobe čím viac rozšírený, Found Footage forma logicky opodstatnená a tempo ideálne s občasnou dávkou nepríjemného napätia. Keby to malo trochu viac brutality a záporná postava by dostala priestor otvoriť aj svoju psychickú stránku, dal by som aj vyššie hodnotenie. Takto ten záver trochu zamrzí, ale na druhej strane sa režisér aspoň nehral na nič extra ambiciózne. + herečka z Mirrors, 7500 a Patient Seven + herec z Wrong Turn, The Returned a The Other Side of the Door + herec z Larva + herec z Stranger Things + herečka z Anguish + herec z Insidious a Insidious: Chapter 2 + herečka z Shaun of the Dead ()

Reklama

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle můžu. Magor trošku podobnej Collectorovi bydlí 2 týdny v baráku zatimco je rodinka majitelů na dovolený, nastaví jim do místností skrytý kamery a udělá doma bordel. Rodinka se vrací, uklidí, vyřeší situaci s policajtama a vesele si žijou dál, jenže Špepík se jim zabydlel na půdě a několik dní předvádí slušný stealth schopnosti a krásně s těma lidma vyjebává, at už jde o hrabání se v osobních věcech nebo vyžírání ledničky a plivání do džusu. Je to přesně takový jak jsem čekal a chápu že někoho to může nudit, asi stejně jako vrah potřebujete kurevskou dávku trpělivosti, každopádně já se bavil. Hezká úchylárna. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Po príchode z dovolenky nachádza štvorčlenná rodina celý dom hore nohami. Nakoľko nič nezmizlo, polícia danú udalosť uzavrie ako vyčíňanie mládeže či bezdomovcov. To čo sa však v prvom momente zdalo ako obyčajný prípad vlámania, je v skutočnosti plánovaná hra šialeného psychopata. Tento snímok Vás od samého úvodu bude natoľko naťahovať, až vám dôjde, že Vám vlastne nemá čo ponúknuť. Nábeh slušný, pričom takmer 60 minútovú nudu s občasnými atmosferickými pasážami v jadre, nezachránila ani živšia záverečná 10 minútovka. Škoda, snaha bola, no rozhodne lepšiemu "Home Sweet Home" sa "Hangman" nepriblížil ani na sto honov - 50% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ty bláho, další found footage. A co přinese asi nového? No, vlastně vůbec nic, ale tak to už přece od tohoto žánru nečekáme. Celkem tísnivá, respektive paranoidní situace je využita k tomu, aby se odvíjel klasický příběh, kdy čekáte jen na to, jestli něco děsivého uvidíte, nebo ne. Tady vidíte a některé scény dovedou překvapit. Finále dobré. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama