Reklama

Reklama

Keď sa mladá rodina vráti z dvojtýždňovej dovolenky, nevráti sa do sladkého domova. Niekto sa totiž počas ich neprítomnosti do domu vlámal. Rodina sa snaží na skutočnosť zabudnúť, ale čoraz zvláštnejšie udalosti v dome ich nútia myslieť si, že narušiteľ ešte so svojou prácou nie je hotový. (Marceloo)

Recenzie (35)

6thSun 

všetky recenzie používateľa

Kombinace subžánrů FF a home invasion, rozhodně nadprůměrná, ale i tak se nelze zbavit dotěrného pocitu, že šlo z daného tématu vytěžit ještě víc, třeba v psychologickém pohrávání si s jednotlivými členy rodiny. Úplně uspokojivě nepůsobí ani motivace maniakální kukačky, jež se bez rozpaků usadila v cizím hnízdě. Jinak ale pohoda, zvlášť potěšila účast Jeremy Sista. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Potrestáte ma za niečo, čo som neurobila? Čo sme v Minority Report?“ Tradičné found footage s otvoreným resp. schválne nedovysvetleným koncom, čo pre niekoho môže byť mrazivé (veľa obetí brutálnych zločinov sa nikdy nedozvie, prečo sa „to“ stalo práve im) a pre niekoho proste len nedokončené (a tým pádom body dole). Z celkovej zápletky mrazí, ale niečo také už tu bolo - Cudzinec v dome s Garym Buseym (1989). Pár scén je značne nepríjemných. Inak by som to ale hodnotil ako priemer s pár lepšími miestami, ale aj s pár podstatne horšími a slabšími. Ústredná rodina ani sympatická, ani nesympatická, magor totálne odporný úchyl. Scenár dosť čudný – chlapec vrieska uprostred noci a rodičia sa ho nespýtajú prečo, žena prehľadáva temnú povalu, na ktorej začuje čudné zvuky a hystericky utečie, no potom sa tam už nevráti s manželom a políciou. Neviem no. Nejako extra ma to proste nedostalo. S prižmúreným okom (a slučkou okolo krku) 60%. ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Supr námět a poměrně originální využití už jinak provařeného found footage formátu. Provedení ale nic moc. Místy to je docela znepokojivé a cením si odlišného přístupu k hororu. Není to moc strašidelné, ale je to sakra nepříjemné. Dějově to zůstalo dost nevyužité a přes nepovedené finále vlak prostě nejede. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Keď sa mladá rodina vráti z dvojtýždňovej dovolenky, nevrátia sa to sladkého domova. Niekto sa totiž počas ich neprítomnosti do ich domu vlámal. Rodina sa snaží na tento problém zabudnúť, ale čoraz zvláštnejšie udalosti v ich dome ich nútia veriť, že narušitel ešte so svojou prácou nie je hotový. - Mňa tento horor celkom bavil. Hercov poznám z hororov takmer všetkých a zrovna toto sú herci, ktorí mi ako fungujúca moderná rodina vyhovujú, takže v tomto smere OK. Námet zaujímavý, aj keď v poslednej dobe čím viac rozšírený, Found Footage forma logicky opodstatnená a tempo ideálne s občasnou dávkou nepríjemného napätia. Keby to malo trochu viac brutality a záporná postava by dostala priestor otvoriť aj svoju psychickú stránku, dal by som aj vyššie hodnotenie. Takto ten záver trochu zamrzí, ale na druhej strane sa režisér aspoň nehral na nič extra ambiciózne. + herečka z Mirrors, 7500 a Patient Seven + herec z Wrong Turn, The Returned a The Other Side of the Door + herec z Larva + herec z Stranger Things + herečka z Anguish + herec z Insidious a Insidious: Chapter 2 + herečka z Shaun of the Dead ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Po príchode z dovolenky nachádza štvorčlenná rodina celý dom hore nohami. Nakoľko nič nezmizlo, polícia danú udalosť uzavrie ako vyčíňanie mládeže či bezdomovcov. To čo sa však v prvom momente zdalo ako obyčajný prípad vlámania, je v skutočnosti plánovaná hra šialeného psychopata. Tento snímok Vás od samého úvodu bude natoľko naťahovať, až vám dôjde, že Vám vlastne nemá čo ponúknuť. Nábeh slušný, pričom takmer 60 minútovú nudu s občasnými atmosferickými pasážami v jadre, nezachránila ani živšia záverečná 10 minútovka. Škoda, snaha bola, no rozhodne lepšiemu "Home Sweet Home" sa "Hangman" nepriblížil ani na sto honov - 50% ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama