Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ak chce Ash zachrániť, oslobodiť z posadnutia a priviesť späť k životu ľudí, ktorých má rád a ktorí celý čas verne stali po jeho boku, musí sa vydať na druhú stranu, do sveta démonov. Aby to dokázal, musí sám seba zabiť a prejsť portálom, ktorý sa nachádza v pivnici obchodu, čo zdedil po svojom otcovi. Čaká ho veľmi ťažké rozhodnutie. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (7)

topi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nejtemnější díl zatím...." Trhlina" je pěkně ponuré místo a většina děje se odehrává v ní. Je radost vidět, jak tvůrci pracují s atmosférou dílů a hrají si s pokračujícím dějem. Já vím stoprocentně, že nechci, aby seriál skončil. Dokonce jsem si už zvykl i na Ashovu dcerku Brandu. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ash si vyrazí tam na ´´druhú stranu´´ ala INSIDIOUS a zábava sa môže začať. Síce nie taká, ako som čakal, ale viac než obstojná. A v tejto časti sa aj oboznámime s ešte iným využitím rozmiešavača farieb. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asha čaká ťažké rozhodnutie.Musí sa zabiť, aby sa dostal na druhú stranu a pokúsil sa priviesť naspäť ľudí, na ktorých mu záleží. Prvá epizóda tretej série, pri ktorej som sa nudil. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2018. Pozostáva z desiatich častí. V poradí ôsma epizóda sa volá "Roztrhnutie" (Rifting Apart). Ak chce Ash zachrániť, oslobodiť z posadnutia a priviesť späť k životu ľudí, ktorých má rád a ktorí celý čas verne stali po jeho boku, musí sa vydať na druhú stranu, do sveta démonov. Aby to dokázal, musí sám seba zabiť a prejsť inodimenzionálnym portálom, ktorý sa nachádza v pivnici obchodu, čo zdedil po svojom otcovi. Čaká ho veľmi ťažké rozhodnutie. **** ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama