Reklama

Reklama

Spievaj

  • Česko Zpívej (viac)
Trailer 3

Podnikavý chlapík Buster Moon má poslednú šancu zachrániť divadlo, ktoré zdedil po svojom otcovi. Všetko staví na jednu kartu – na veľkolepú talentovú spevácku súťaž, akú svet ešte nevidel. A rovnako ako je pestré zloženie zvieracích súťažiacich, je pestrý aj ich repertoár, ktorý sa rozpína od Franka Sinatru až po Lady Gaga. Tvorcovia Mimoňov a Tajného života maznáčikov sa tentokrát vydali dobývať kiná s príbehom, ktorý vám pohladí nielen dušu, ale aj uši. Možno by Busterova talentová show nebola tak veľkolepá, keby sa jeho verná sekretárka slečna Crawlyová (chameleónka s veľmi neposednými očami) nepomýlila vo výške finančnej odmeny pre víťaza na letákoch, ktorými zaplavila mesto. A tak sa v deň súťaže pred Busterovým divadlom vytvorí dllhočizný rad nadšencov, ktorí veria vo svoje víťazstvo. Medzi nimi čakajú aj očividné talenty. Napríklad opičiak Johnny, syn gangstera, ktorý Johnnyho spev neuznáva, pretože banka sa s ním vykradnúť nedá... Rosita je zas tak zamestnaná výchovou svojich malých prasiatok, že si môže spievať maximálne v kuchyni. A hlasovo dokonalá slonica Mína zo seba pred ľuďmi nedokáže vydať ani hlások. Lenže keď máte sen, mali by ste za ním ísť, aj keby ste mali pri svojom snažení na chvíľu padnúť. Ako hovorí Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je najlepšie to, že ďalej už vedie cesta len hore." (Cinemart SK)

(viac)

Videá (20)

Trailer 3

Recenzie (275)

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Skvělý mix animace, hudby a povedených gagů. Na Sing se dá nahlížet jako na zhudebněný film "Zootopia", jelikož snímek skvěle kombinuje zvířecí svět právě s tím hudebním. Všechna hudební čísla jsou zde precizně "vypiplána" do všech možných i nemožných detailů, takže ve výsledku zamrzí pouze delší stopáž s několika hluchými místy. „When you've reached rock bottom, there's only one way to go, and that's up!“ ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Nadľahčený pohľad do zákulisí talentových šou je tu v celku vtipne vyoobrazený spolu so schopnosťou situačných gagov, ktoré v drvivej väčšine nahrádzajú naratívne rozprávanie. Samozrejme, nejedná sa o žiadne priekopnícke techniky, ale musím uznať, že v tomto prípade dokáže film osloviť nie len typizovaného diváka, ale širšie publikum a väčšina čísiel sa rozpína do lineárneho deja a nekazí mu inak jeho "coolový" imidž. ()

Reklama

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Je příjemné vidět nějaký animák, který stojí za to, přestože není z produkce Disney/Pixar. Tento se opravdu povedl - hýří hezkými nápady, má zajímavé a různorodé postavy, neokoukaný námět, několik hodně humorných momentů (spoustu z nich obstarává postarší sekretářka/chameleonka paní Crawly) a navrch samozřejmě docela rozmanitý a chytlavý hudební výběr. Na začátku mě velmi bavilo, že se na pěveckém konkurzu dal prostor množství vedlejších postaviček, o kterých ve výsledku film vůbec nebyl, ale dotvářely ten celkový dojem různorodosti svou jedinečnou osobitostí či vtipnými manýry. Dokonce se v té skrumáži objevily i postavičky imitující japonskou popkulturu „idolek“ (scénky s nimi jsou o to legračnější, když rozumíte, co v japonštině říkají :)) Zkrátka pestrý film, který má sice své mouchy (např. jsem si říkala, že je škoda, že postava myšáka neprodělala žádný vývoj), ale v rámci pohádkového žánru nejde o nic, co by bylo na překážku, takže jsem více než spokojená. ~(4,2)~ ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Veskrze neškodná záležitost ze stejného univerza, jako bylo Zootropolis. Příběh je hodný animovaného filmu pro děti, tzn. blboučký a předvídatelný s trochou vtípků, animaci už dnes snad nikdo ani nehodnotí, takže dobrý. Pro někoho jsou přidanou hodnotou písničky, takže vyšší hodnocení chápu, nicméně s mými 100kg mě na vařené nudli nikdo neutáhne, takže nekompromisní 3*. ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Buster Moon je jedna z nejlepších animovaných postav všech dob. Ovšem i ostatní postavy jsou zábavné a covery nesmírně povedené. Skvělý animák, super zábava, téma pěveckých soutěží vytěženo maximálně a na výbornou. Záběr správně velkolepý. Na více shlédnutí to ale patrně nebude, což je trochu škoda, protože pro hudební filmy mám slabost. 80%, ale tentokrát drobně nadhodnocuji. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Film je věnován Igorovi Khaitovi, producentovi, který v 52 letech zemřel na nádorové onemocnění slinivky břišní během natáčení filmu. (Endavour)
  • Sing prebieha v tržbách z domáceho trhu My Big Fat Greek Wedding (2002) a stáva sa najzárobkovejším filmom, ktorý nikdy nedosiahol vrchol v amerických pokladniach. (beso74)

Súvisiace novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (viac)

Reklama

Reklama