Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Reality-TV

Obľúbené filmy (10)

Marley a ja

Marley a ja (2008)

Fantastický film a asi jediný film pri ktorom som si na konci poplakal. Myslím, že tomuto filmu nikto normálny nemôže dať menej ako tri hviezdy- ak áno tak potom určite nemá rád zvieratá. Jediné čo by sa dalo filmu vytknúť je, že postavy za celý film takmer vôbec nezostarli.

Púštny kvet

Púštny kvet (2009)

Môj najobľúbenejší film, ktorý môžem pozerať donekonečna. Príbeh je úžasný a Liya Kebede je skvelá herečka. Pevne verím, že tento film pomohol aspoň trochu tomu, aby sa svet zmenil. Kiež by bolo takýchto filmov viac.

Vojnový kôň

Vojnový kôň (2011)

Tento film ma úplne dostal, je pravda, že niektoré scény vyzerajú dosť nereálne, ale stať sa môže predsa čokoľvek. Mnohí ľudia tu v komentároch kritizujú, že film je veľmi dlhý, mne ale pri pozeraní tých 141 minút zbehlo tak rýchlo ako 10 a, že tam bolo veľa "emočných" scén som si ani veľmi nevšimol, k takýmto film jednoducho takéto scény patria. Jeremy Irvine možno nepredviedol fantastický výkon, ale film mu určite veľmi pomohol v ďalšej kariére. Film sa mi páčil a určite si ho pozriem niekedy znova.

Návrh

Návrh (2009)

Keď to dnes pozerám po tretíkrát je pravda, že už ma to tak nezaujalo ako keď som to videl prvýkrát, no stále je to moja najobľúbenejšia romantická komédia pri ktorej sa vždy dobre zabavím. Moja najobľúbenejšia scéna je tá so psom a orlom, ale celý film je veľmi zábavný. Tiež je úžasný koniec, ktorý sa síce dal očakávať, ale aj tak bol skvelý. Myslím, že Sandra Bullock a Ryan Reynolds si vo filme výborne sadli.

Ovládací panel
59. naj používateľ Veľká Británia
8 bodov