Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

classic odpad!

všetky recenzie používateľa

Z celej duše nenávidím výrobu nezmyselných slovenských odpadov,ktorými kŕmia slovenský národ,bohužiaľ epidémia,mor sa rozšíril do obývačiek,kde nastáva kompletné vymývanie mozgov,ale tak to niekto chce a podarí sa mu to! Odolávam,odolávať budem,neznášam,pohŕdam niečím,čo považujem za choré zneužívanie ľudí,ktorí sa ale nezamyslia,čo si dávajú vtĺcť do tých sprostých hláv!!! IGNORUJTE TO!!! Je to vôbec možné v tejto chorej spoločnosti? ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Z tej obrovskej hromady seriálových sračiek, ktorá sa na diváka valí( mňa netrafí, vyhýbam sa im) je tento seriál vcelku ok. Pravidelne to nesledujem ani zďaleka, ale zopár epizód som videl. Kvalita dielov je viac menej vyrovnaná, vtipy celkom fungujú a postavy miestnych povaľačov sú dobre zahrané. Sledovať však "priamy prenos" s porciou reklamy často rovnou dĺžke samotného seriálu je čistá samovražda. Nie som seriálový typ a ani zďaleka nie som pravidelným divákom Hornej dolnej. Ochutnal som a celkom sa to dá. Deti to majú radi, takže často na to natrafím. 60%. ()

Reklama

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Celkom trápny a prekvapivo nudný slovenský komediálny seriál, ktorý ma naviac hercov na kraji amatérizmu. Nechápem, prečo a ako dokázal tento seriál ohúriť mladých. Je to naozaj zlé. Humoru je tam veľmi málo a aj to minimum, ktoré tam je, tak je dosť trápne. Jedna hviezda len za využitie slovenskej hudby, ktorá sa pekne hodí do danej situácie. Inak zhola nič. ()

ChrisBa odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto nie je hate..ale ja vážne nevidím dôvod na to, aby som tomuto seriálu dal viac hviezdičiek. To vážne niekoho toto baví? Humor postavený na trápnych grimasách, primitivizme a absurdizme? Nevieme už na Slovensku vymyslieť trochu inteligentnejšiu zábavu? Horná dolná mi príde zábava pre ľudí s veľmi nízkym IQ.. nechápem ako je možné, že v susednom česku sa dokáže natočiť geniálny zábavný seriál(Okresní přebor) a na Slovensku my dokážeme robiť iba takýto trápny humor. Dokonca ani herci nie sú dobrí. Veď taká Polnišová má zopár grimás nič viac. V takom S.O.S bola super, no na hraný seriál nemá.. Sorry.. ()

cure 

všetky recenzie používateľa

Vítaný vietor na poli zábavy televízneho programu. Samozrejme nie je to zábava intelektuálna, ale to vôbec nevadí, pretože sa na to ani nehrá a vidieť, že herci a scenáristi vedia bravúrne pobehovať na špagáte medzi zábavným a trápnym. Kvitujem dĺžku a snahu o príbeh v každom diely. Spolu so Zborovňou, Susedmi a Sekerovcami najlepšia domáca zábava v TV od revolúcie. ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • Epizóda Rybník mala stanovenú TV premiéru 19. januára, ale televízia ju nedopatrením zverejnila online už 12. januára. (Karamanlis)
  • Natáčení jedné epizody trvalo přes 4 dny. (SONY_)

Reklama

Reklama