Reklama

Reklama

Kabát: Máš to už za sebou

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Československo, 1991, 2 min

Recenzie (7)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Rockový videoklip, ktorý tak nejako vybočuje zo zavedených tradícií, ako by to malo všetko v takomto videu vyzerať. Je to v niečom dobré, ale predsa len sa mohla zmeniť formálna stránka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Tak mám to už za sebou a musím konstatovat, že tento vynikající průlomový song Kabátů by si zasloužil o dost lepší klip. Já mám totiž problém s tím, že mi nepřipadá vtipné převlékat se za ženu či za dítě a ty pokusy o sebevraždu mi zlehka zaváněly trapností. Zábavné bylo snad jen to, že scénky byly pouštěny zrychleně a držely se tak tempa muziky, ale to je za mě trochu málo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Slabota, úbohosť, primitivita. Chalani z českej rockovej kapely Kabát boli vtedy ešte mladí, vlasatí a blbí. Natočili totálne kreténsky video klip ku veľmi podarenej piesni. Veľká škoda. Amatérsky nasnímané hromadné ponižovanie až takmer znásilnenie hlúpej okuliarnatej dedinskej kurvičky. Celé to točili v akejsi buranskej krčme a zdá sa, že sa pri tom dobre bavili. Mne sa to však zdá úplne na prd. Jednu hviezdu dávam len kvôli samotnému songu, ktorý bol jedným z ich prvých hitov. Video klip je však naozaj velice slabý. * ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Tieto prvé klipy od skupiny Kabát sú odlišné ako aj žáner, ktorý neskôr produkovali. Pesničky postupom rokov mäkli a klipy boli vypracovanejšie. Z tvrďákov pre úzku skupinu fanúšikov sa stala populárna komerčná kapela. Toto bol taký korheľmetállrock :) ()

G04T 

všetky recenzie používateľa

MM_Ramone je takový koště, že to snad ani není možný. Ukaž mi nějakej starej čobolskej klip... Počkej, máte u vás v tom Buranově vůbec nějaký klipy? ()

Reklama

Reklama