Reklama

Reklama

Kabát: Máš to už za sebou

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Československo, 1991, 2 min

Recenzie (7)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Tak mám to už za sebou a musím konstatovat, že tento vynikající průlomový song Kabátů by si zasloužil o dost lepší klip. Já mám totiž problém s tím, že mi nepřipadá vtipné převlékat se za ženu či za dítě a ty pokusy o sebevraždu mi zlehka zaváněly trapností. Zábavné bylo snad jen to, že scénky byly pouštěny zrychleně a držely se tak tempa muziky, ale to je za mě trochu málo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Slabota, úbohosť, primitivita. Chalani z českej rockovej kapely Kabát boli vtedy ešte mladí, vlasatí a blbí. Natočili totálne kreténsky video klip ku veľmi podarenej piesni. Veľká škoda. Amatérsky nasnímané hromadné ponižovanie až takmer znásilnenie hlúpej okuliarnatej dedinskej kurvičky. Celé to točili v akejsi buranskej krčme a zdá sa, že sa pri tom dobre bavili. Mne sa to však zdá úplne na prd. Jednu hviezdu dávam len kvôli samotnému songu, ktorý bol jedným z ich prvých hitov. Video klip je však naozaj velice slabý. * ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Rockový videoklip, ktorý tak nejako vybočuje zo zavedených tradícií, ako by to malo všetko v takomto videu vyzerať. Je to v niečom dobré, ale predsa len sa mohla zmeniť formálna stránka. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Tieto prvé klipy od skupiny Kabát sú odlišné ako aj žáner, ktorý neskôr produkovali. Pesničky postupom rokov mäkli a klipy boli vypracovanejšie. Z tvrďákov pre úzku skupinu fanúšikov sa stala populárna komerčná kapela. Toto bol taký korheľmetállrock :) ()

G04T 

všetky recenzie používateľa

MM_Ramone je takový koště, že to snad ani není možný. Ukaž mi nějakej starej čobolskej klip... Počkej, máte u vás v tom Buranově vůbec nějaký klipy? ()

Reklama

Reklama