Reklama

Reklama

Policie Modrava

(seriál)
  • Česko Policie Modrava
Česko, (2011–2022), 37 h 38 min (Minutáž: 54–66 min)

Tvorcovia:

Jaroslav Soukup

Réžia:

Jaroslav Soukup

Hrajú:

Soňa Norisová, Filip Tomsa, Jaroslav Satoranský, Matěj Dadák, Zdeněk Palusga, Jan Monczka, Jaroslava Stránská, Michal Holán, Jana Boušková, Martin Davídek (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(40)

Obsahy(1)

Zločin nie je len výsadou veľkých miest. O tom presvedčí divákov hlavná postava krimiseriálu Policie Modrava, šikovná a do práce veľmi zapálená kapitánka Jana Vinická (Soňa Norisová), ktorá prichádza z Plzne na Modravu, aby tu nastúpila na uvoľnené miesto vedúcej miestneho policajného oddelenia. Hoci sa ako žena, a ešte ku všetkému šéfka oddelenia plného mužov, od začiatku stretáva s nedôverou svojich podriadených, a u niektorých s neprajnosťou a škodoradostnou radosťou z každého potknutia, svojim zápalom, schopnosťami a maximálnym ponorením do práce si pomaly buduje uznanie a rešpekt. Pomáha jej v tom aj jej rázna povaha a nevyčerpateľná energia s ktorou sa púšťa do riešenia každého problému. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (168)

mira.l

všetky recenzie používateľa

Asi mi nepřísluší to hodnotit, viděl jsem asi 2/3 jednoho dílu, ale i tak mám pocit (bohužel), že na tomhle je jediným pozitivem šumavská krajina, a to je málo. Dialogy mi přišly jako mix Kameňáku, Slunce seno... a současné běžné seriálové Novaprodukce... Nezachránila to ani Soňa Norisová. Ve srovnání s tímhle mi Kriminálka Anděl přijde jako velmi slušný seriál. ()

kolacky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jako kolega/yně Crocuta. Tři za příjemnou Soňu a čtvrtou za ty úžasné záběry Šumavy. Jestli jste se dívali a jestli jste si všimli, v zahraničních policejních seriálech (Big Ben, Vraždy v Midsomeru...) se taky zhusta vyskytují záběry na tamější krajiny - a u nás je tak hezky, proč bychom se nepřidali! ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Detektiv Filip Tomsa bez Favorita, vlhký sen Soňa Norisová, bodrý Láďa Mrkvička, uniformovaní policisté jak z nepodařeného sitcomu, počet vražd na kilometr čtvereční skoro jako v Midsomeru a překvapivé zjištění, že to, co v Krkonoších stačí pouze na čeledína, může být na Šumavě dost i na majora. Zkrátka ideální kriminální seriál k odebírání vzorků DNA, neboť jej celý prozíváte.. ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Myslim, ze tato particka policajtu, v cele s nepouzitelnym Satoranskym by nevyresila ani kradez kola. Naivni a kycovite. Nechapu, jak nekteri mohou chvalit herecky vykon Norisove, ta ma mimiku jako Ben Affleck:-). Nova uz odvysilala horsi serialy, vzhledem k produkci kriminalnich serialu na CT ale musim zustat u jedne hvezdicky. Sledovani tohoto serialu v mem pripade vidim jako uzavreny pripad. ()

Galéria (662)

Zaujímavosti (71)

  • Chata, kde se ukrývá zmizelý Valdman, se nachází na okraji osady Dobronín na Kozích hřbetech. (Duoscop)
  • Ruina továrny, kde byla nalezena mrtvola, je bývalá továrna Franze Watzlawicka u Rejštejna, vyrábějící loukoťová kola pro ruční dřevěné trakaře a dětské kočárky. Po 2. světové válce sloužila ještě podniku Solo Sušice, ale pozvolna se měnila ve zříceninu. (rakovnik)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ladislav Mrkvička

Zemřel herec Ladislav Mrkvička

28.12.2020

Ve věku 81 let po dlouhé nemoci zemřel český herec Ladislav Mrkvička. Známou tvář českého filmu můžete znát například ze snímků Atentát či Dostih, popřípadě pak ze seriálů 30 případů majora Zemana,… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené