Reklama

Reklama

Komando nehanebných bastardov

Trailer 1

VOD (1)

Armádny kapitán so škandalóznou minulosťou Jack Wosick (Luke Goss) dostane šancu napraviť si reputáciu v čele bandy stratených existencií prezývaných War Pigs. Ich úlohou je podniknúť tajnú misiu za nepriateľské línie a vyhľadať a zmocniť sa nacistami vyvinutej super zbrane - ťažkého delostreleckého kanónu V3, ktorý by znamenal neprekonateľnú výhodu nad Spojencami. Ostrieľaný veterán 1. svetovej vojny Jack musí svoje nové mužstvo vycvičiť, veliť mu a vydobyť si jeho rešpekt, aby z nich za asistencie kapitána Hansa Picaulta (Dolph Lundgren) a nemeckého antifašistu v službách francúzskej cudzineckej légie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), urobil fungujúcu prieskumnú jednotku. (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (88)

masekjc 

všetky recenzie používateľa

Už od úvodních dialogů jsem tušil že to bude hodně špatné. Veteráni Lundgren a Rourke tj jedna velká komedie a měli by mít soudnost než do něčeho takového vlezou. Navíc tu jsou jen do počtu a aby přitáhli diváky na svá vyhaslá jména. Námět není zas tak špatný, ale je to pojatý strašně povrchně a naivně. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Buď to bylo rozpoložením nebo faktem, že žádný zázrak jsem nečekal... každopádně nejsem pohoršen. Prakticky vůbec. Ano co mě mrzelo je ta zjevná inspirace Tuctem špinavců, ale na druhou stranu setkání skupiny béčkových oblíbenců (Lundgren, Rourke, Goss) bylo příjemnou záplatou. Také uznávám, že první polovina filmu je vlažnější, nicméně po hoďce a půl je konec... Fakt nechápu proč se zlobit. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých filmov, ktorý by mohol byť kľudne počítačová hra a ja by som si ju zahral. Všetko je dopredu jasné, žiadny vývoj postáv. Vzťahy sú nastavené a dochádza v nich len k nevyhnutným zmenám. Scenéria typicky Littlovská, les, zopár vojačikov, nejaký ten HAKL a tank. Ale zlepšil obsadenie. To cením. Švéd hrajúci Francúza v nemeckej uniforme, Goss mal už aj lepšie šteky, ale ušlo to. Rourke akoplukovník sa tam len mihol a neurobil na mňa ten dojem, aký som od neho čakal. Malo to dve akcie, pri tej druhej sa ale nechal scenárista uniesť a nedomyslle detaily. Inak zvyšok je vata o ich tréningu a minulosti hlavných predstaviteľov. Pozeratelné. 2 z 5 ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Režisér R. Little to skúša s malými vojnovými filmami na všemožné spôsoby, ale takmer všetky jeho filmy nakoniec skončia priemerom. Snahu mu však uprieť nemožno, snaží sa, ale chce to viac peňazí, viac skúseností a hlavne vážnejší prístup. Jeho najnovší počin War pigs je jeden z jeho slabších kúskov. Účasť D. Lundgrena sľubovala skôr akčný prúser , ale nakoniec sa to dalo , aj keď som si svoje občas vytrpel. Emócie sú silené, nepresvedčivé, záver na cintoríne som mal chuť vypnúť po niekoľkých sekundách a oni to natiahli na minútu a viac! Príbeh nie je podstatný, zase nebezpečná misia a zase banda nesmrteľných...Čo k tomu dodať, keď po veľkej a absolútne nereálnej prestrelke v závere všetci prežijú a nikto sa nezranil??? Najväčšia strata sú dva vybité zuby...Kapitola sama o sebe je M. Rourke. Asi v žiadnom filme doteraz nemal ksicht tak doriadený ako v tomto. Celá jeho tlama je napuchnutá k prasknutiu a horná pera sa mu pri rozhovoroch ani nehýbe. Neskutočne sa doriadil, ale asi to zase nejaký plastický chirurg spravil, pretože v traileri k jeho novému filmu Ashby vyzerá o čosi lepšie. Možno je pod nožom 2-3 krát do roka, kto vie? Film 40%. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Nudný akčný film, u ktorého navyše aj nejakú tu potencionálnu srandu zabil nešťastný preklad War Pigs ako bojovej bandy a použitie tohto termínu aj pri preklade dialógov v samotnom filme. Variácia na Dirty Dozen, akurát s tým rozdielom, že tu sa kvôli finančným suchotám 12 vojakov nepodarilo poskladať a že je tu zväčša zobrazený nudný rutinný výcvik, pri ktorom vojaci a aj divák ožije až pri scéne s výukou kreslenia. Navyše sa tu dokopy nikomu nič nestane a záverečná (jediná) akcia je rýchlo odfláknutá. ()

Galéria (102)

Zaujímavosti (6)

  • Při výcviku jsou použity zcela anachronické uniformy. Americká armáda během 2. světové války nepoužívala bundy se zipem. Jediné bundy se zipem byly kožené letecké. (grovik.net)
  • Natáčení probíhalo od 21. října do 12. listopadu 2014. (GASTON73)
  • Ve filmu je použitý střední tank PzKpfw III. a obrněné vozidlo pěchoty Sd.Kfz. 251. (Lucas87)

Reklama

Reklama