Reklama

Reklama

Film podľa skutočnej udalosti popisuje citovo podmanivú cestu ženy, ktorá je odhodlaná udržať svoju výstrednú a disfunkčnú rodinu pohromade tvárou v tvár zdanlivo neprekonateľným prekážkam. Poháňaná vynaliezavosťou a celoživotným snom Joy nakoniec triumfuje ako zakladateľka miliardového biznisu a dokonca sa jej podarí transformovať vlastný život aj život svojej rodiny. (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (20)

Trailer 2

Recenzie (299)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zenska variacia Fightera. Znova sledujeme vzostup jednej nadanej osoby napriek nepriazni osudu a jej vlastnej nefunkcnej rodiny. Akurat to tentokrat nie je pribeh o boxerovi ale o domacej malomestiacke, ktora svojimi vynalezami dobije svet. Fighter mi sadol viac nielen preto, ze to bol chlapsky pribeh, ale celkovo mi vztahy v tom filme pripadali ovela zaujimavejsie ako v Joy. Ked si odmyslime uspech, ktory Joy dosiahla, tak nic dalsie uz tento film neponuka. Rodinne vztahy su vykreslene tak absurdne až mi pripominali soap operu, ktoru neustale sledovala matka hlavnej hrdinky. Uplna nuda to nie je vdaka spickovym hercom, ktori si odohraju svoj vysoky standard, ale zaroven to ani na chvilu nie je strhujuce. Ale obcas je to celkom dojimave. Proste taka rozpravocka pre zeny v domacnosti o tom, ze ak dostanu brilantny napad, tak môzu dobiť svet. 6/10. ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Nikdy by ma nebolo napadlo, že za jedným dnes už bežným mopom sa môže skrývať taký zaujímavý príbeh. A ten skutočný príbeh zaujímavý určite aj bol. Prvú hodinku filmu to vyzeralo, že aj film bude skvelý. Výborne vykreslené charaktery aj zaujímavá mopová story, lenže potom to v druhej polovici stratilo dych, ľahkosť a hlavne švih. Jednoducho povedané, prestalo ma to baviť. Jennifer bola fajn a to ja ju fakt veľmi nemusím a zbytok obsadenia tiež nezaostával. Takže suma sumárum veľmi slušný priemer. ()

Reklama

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Jennifer Lawrence byla skvělá, ale bohužel film jako celek tak nějak postrádal šťávu.... proto jsem s hodnocením na vážkách, ale nakonec jsou to 4 hvězdy s odřenýma ušima. To však především díky Jennifer a díky tématu filmu, které mi sedlo. Film o tom, že by člověk měl jít za tím, čemu věří, a nezvdávat se, i když nastanou těžké chvíle a dílčí neuspěchy. ~(3,5)~ ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Docela dobrý film o tom, že když něco chceme, musíme si za tím tvrdě jít. Bohužel až od druhé poloviny stopáže. První půlka filmu je neuvěřitelnej eintopf, kdy jsem fakt cca padesát minut přemýšlela, co že mi to vlastně naservírovali. Všechny postavy jsou na začátku filmu tak divný, zvláštně se chovající a třeštící, že mi hlava nebere ani to, že se s průbojností hlavní hrdinky začnou v průběhu filmu chovat relativně normálně. Takže to, že zhruba střed filmu o něčem je, nezmění fakt, že podlaha už jednou byla vším možným zakydaná, protože ač se následně solidně vytřelo, dlouho čistá nevydržela, ke všemu klouže a závěr filmu dokonce už zase trochu špiní. ()

classic 

všetky recenzie používateľa

J. Law. - opäť spojila svoje sily so svojim - dvorným režisérom - O. Russellom - po tretíkrát, a nie je to také zlé, ako sa hovorí. Spoločne prinášajú - zaujímavý a zložitý pohľad do života jednej utrápenej ženy, ktorá dostane nápad, s ktorým chce preraziť, priniesť niečo nové a prospešné, oklamať a premôcť osud, aký mať nechce, urobiť čosi so svojim životom, pokiaľ sa dá, inak by zostala v pozícii svojej matky, ktorá trávi čas - pozeraním americkej telenovely, z ktorej jej šibe. Najnovší film dvojice Lawrence / O. Russell - prináša opäť starých známych, ktorí si rozumejú, ( mám na myslí v súkromí, na plátne to medzi nimi iskrí - Jen a Bob ), t.j Bradley Cooper - patrí medzi spoľahlivých súčasných hercov, ktorí si vyberajú kvalitné úlohy, ale jeho talent a herecky priestor, je nevyužitý, alebo Bobby De Niro, je už pomerne otravný ?! Možno by mala Jen - zvážiť, či má aký - taký zmysel pokračovať v nakrúcaní spoločných filmov s týmito hercami a režisérom, lebo táto herečka, myslím, že nechce byť zaškatuľkovaná, jej herecký repertoár, je pestrý, ani by nemala pokračovať v úlohách, ako sú - Hunger Games, má naviac, ako som si myslel, má TALENT, a to je najpodstatnejšie, čo potrebuje dnešný herec, pokiaľ chce preraziť, Lawrence ho má, kde podotýkam, že si dať dlhšiu pauzu, by bolo múdre. Tento film - asi ani nie je na 4. hviezdičky, také lepšie 3. - áno, len ja som si myslel, že film bude totálny výplach - ( podľa recenzii... ), ale zistil som, že najlepšie bude to, urobiť si na film - názor sám, podľa nikoho sa neriadiť, a tak má ten človek potom väčší rozmer. Ešte raz opakujem, nie je to nič svetoborné, nič extra pozitívne, či nebodaj strhujúce z Jeninho výkonu, pravdaže - som s ním spokojný, i keď viem, že Oscara mať nebude, Golden Globe - áno, skrátka - táto herečka môže byť ešte kvalitným prispením do súčasnej kinematografie, ktorá neoplýva kvalitou, ale kvantitou, potrebuje zbierať filmové ceny, kde by som jej poradil - vyberať si lepšie režisérov a scenáre, má vysoký tvorivý potenciál... ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (15)

  • Babička Joy Mimi (Diane Ladd) byla za vypravěčku příběhu vybrána až po natočení všech jejích hraných scén. (IlMagnifico)

Súvisiace novinky

Co čeká Jennifer Lawrence?

Co čeká Jennifer Lawrence?

14.10.2015

Jen málokdo by asi polemizoval o tom, že je teď nejviditelnější mladou herečkou Jennifer Lawrence. Hvězda Hunger Games a X-Menů se od svých 22 let chlubí Oscarem, nijak ji to ale nevede k tomu, aby… (viac)

Reklama

Reklama