Reklama

Reklama

Papierové mestá

  • Česko Papírová města (viac)
Trailer 2

Po úspešnom filme Na vine sú hviezdy prichádza do kín film Papierové mestá, ďalší snímok natočený podľa románu spisovateľa Johna Greena... Hrdinom príbehu je Quentin Jacobsen (Nat Wolf), normálny trochu bojazlivý chlapec, ktorý má od detstva rád svoju susedku s menom dlhým ako jej nohy: Margo Rothovou Spiegelmanovou (Cara Delevingne). Quentin je pravidelným svedkom jej neuveriteľných dobrodružstiev a takisto jej tajným ctiteľom. A to až do jednej noci, keď mu Margo zaklope na okno a vytiahne ho na podivuhodnú trestnú výpravu namierenú proti jej bývalému priateľovi spojenú s vtipnou a niekoľkonásobnou pomstou. Vďaka tejto nočnej výprave sa Quentonovi  nie len splní sen o zblížení s tajnou láskou, ale prežije aj dobrodružstvo, ktorému sa skôr vyhýbal. Lenže druhý deň ráno ich dobrodružstvo skončí a nastane nový deň. Margo v škole chýba. A aj ďalšie dni. Quentin začne pátrať a skoro si uvedomí, že Margo miluje záhady a takisto, že pre neho zanechala určité stopy a zašifrované odkazy. Ako veľmi ju vlastne pozná? A čo sú to tie papierové mestá o ktorých Margo hovorila? A tak ho vďaka Margo čaká ďalšia dobrodružná výprava, na ktorej ho tentokrát sprevádzajú jeho najlepší kamaráti. Ale už to nie je výprava za pomstou, ale cesta za záhadou menom Margo Roth Spiegelmanová a možno takisto za veľkou láskou. (Barracuda Movie)

(viac)

Diskusia

Uživateľ hansel97 zmazal svoj príspevok.

Lolita_Amelia

Lolita_Amelia (hodnotenie, recenzie)

Bohužel musím souhlasit s těmi, co se jim film nelíbil, rozhodně jsem od toho čekala víc a ono jaksi nic ... Cara pro mě dobrý výkon, ale to bylo bohužel tak vše... Film, který už znovu opravdu vidět nepotřebuji...

Uživateľ lucascus zmazal svoj príspevok.

lucascus

lucascus (hodnotenie, recenzie)

Mega zklamani... Ikdyz vlastne jsem od toho nic necekal, takze zklamani je silne slovo. Ale tohleto muze opravdu zaujmout jen teen slecinky... A pak Greenovy fajnsmekry.

hansel97

hansel97 (hodnotenie, recenzie)

viviak

Tak to si zrovna s Carou fakt vedle, sama zveřejňuje fotky, kde je nenamalovaná a vypadá hodně dobře i bez toho. A nevím, jak si představuješ krásnější herečku, když tohle je modelka od Victoria Secret.

na príspevok reagoval Sylviiii

viviak

viviak (hodnotenie, recenzie)

jžšmaria uz len ked som tam uvidel prve pismena typu ze je to natocene podla dakej srackovej zevraj uspesnej knihy som vedel ze to bude absolutna sračka...300x recyklovane hovno bude stale hovno. aspon keby tam dali krajsiu herecku a nie hentu atrapu, ktora ak nema na sebe 3 kila mejkapu tak ani nejde von radsej :D

na príspevok reagoval hansel97

lrad

lrad (hodnotenie, recenzie)

"Pro roli Margo (Cara Delevingne) byla zvažována i Shailene Woodley, ale kvůli vytíženosti na filmu Rezistence (2015) se nemohla natáčení zúčastnit. (kklepkaa)" Kvůli hvězdám možná je i dobře že to nehraje ona, sice herečka je to dobrá a mám ji ráda ale už jen to že tam bude hrát Nat Wolff stačí.

willy1

willy1 (hodnotenie, recenzie)

Momentálně čtu knížku a film vypadá dost dobře už se těším! :)

Guilemot

Guilemot (hodnotenie, recenzie)

HoFikus

Na Aljašku už taky marně čekám :D ... nechápu, proč ji ještě neudělali, když je to kniha vydaná ještě před Hvězdami a o taky o hodně lepší než Města. No snad v budoucnu :)

na príspevok reagoval hansel97

MaStER__

MaStER__ (hodnotenie, recenzie)

No ja netuším ako ostatní, ale ja si myslím, že trailer bol vynikajúci! Z prvého pohľadu sa mi zdala Cara ako dosť zlý výber na Margo avšak po zhliadnutí traileru už som si nebol tak istý... Každopádne skvelý výber hercov. Nat Wolff je pre rolu Quentina priam stvorený. Vyzerá to, že sa držali knihy čo najviac a ja som s tým veľmi spokojný. Dúfam že to dopadne tak dobre ako The Fault In Our Stars! ;)

HoFikus

HoFikus (hodnotenie, recenzie)

Podle traileru to vypadá slušně. Nemůžu si pomoct , ale Margo jsem si prostě představoval jinak když jsem četl knížku. Tím nechci říct , že se Cara pro tu roli nehodí , jen jsem trošku zklamán ze svých představ. To samý i Radar - kámoš hlavní postavy vypadá v trailer jako by mu bylo tak 14 let a né 18+ :D. Uvidíme....Jinak doufám , že co nejdřív bude zfilmováno Hledání Aljašky ! :)

na príspevok reagoval Guilemot

eLeR

eLeR (hodnotenie, recenzie)

Guilemot

no ja som to začala čítať a veru zatiaľ žiadna sláva ... hádam sa to rozbehne :-)

tiež si myslím, že aj Cara a aj Nat sa tam hodia

Guilemot

Guilemot (hodnotenie, recenzie)

Knížka nebyla špatná. Jen trpěla na pomalejší prostřední část. Konec naopak velmi dobrý! Cara Delevingne se do role hodí :)
Avšak já stále čekám na zfilmování ´Hledání Aljašky´ a v hl. roli Taissa Farmiga :))

na príspevok reagoval eLeR

eLeR

eLeR (hodnotenie, recenzie)

Dcéra práve číta knihu. Nat Wolf jej na rolu Quentina veľmi sedí - je nadšená. 

Súvisiace novinky

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (viac)

Reklama

Reklama