Reklama

Reklama

The Last of Us

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 16 h 7 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrajú:

Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O'Neill, Anna Torv, Troy Baker, Storm Reid (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(18)

Dvacet let po zániku moderní civilizace je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. (HBO Max)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (8)

The Last of Us (2023) 

Nepoznám PC hru, ale z toho, čo som videl je mi jasné, že tam sú len zombíci (tých ale za 9 častí prvej série vidíme veľmi málo) a potom proti plodnosti orientovaní jedinci s dúhou v zadku, čo ľudstvu nedáva vysoké šance na prežitie v postapokalyptickom svete. Atmosféru, ktorú to chytilo aspoň trochu na začiatku to stráca pomerne rýchlo a niektoré časti sú úplne zbytočné, až vtlačené do deja, len aby sa splnili emisné kvóty rektaloskopcov. A aby to bolo úplne jasné, na ktorej strane predpeklia stojíme, hlavnú úlohu dostáva slečna, pardon mládenec, vlastne ONO Bella Ramsey s pol-yardovým čelom, ktorá/é/ý sa považuje za nebinárnu osobu, hoci v tom istom rozhovore povie, že preferuje zámeno ona a že seriál vypovedá o o sile hrania žien . Tak sa do šľaka už rozhodni. Si žena (nevyzeráš), alebo nie si? Alebo sa iba hráš, že nie si to, čo v skutočnosti si, aby boli roly za tučné honoráre? A ako čúraš? ()

Long Long Time (2023) (S01E03) odpad!

Ako heterákovi neposkytnúť žiletku, ale radšej mu vyhuliť brko, lebo dvaja spotení fúzači nalepení na sebe s faldami preskakujúcimi až cez parapetnú dosku domu, to má dneska ten šmrnc, hoci to s dejom nemá ani hovno. Len škoda, že sme neboli viac prebudení a neukázali, že napríklad aj zombíci čísla 0 a 1 úplne vytrhli zo svojich životov a po novom sú všetci nebinárni. ()

Drž mě za ruku (2023) (S01E04) 

Dialógová nuda s pár zábleskami, ktoré prebudia. Napríklad, prečo dvojica vojde do listnatého lesu a nakoniec sú v ihličnatom? Prudká zmena vegetácie? Klimatické zmeny? Či len amatérstvo tvorcov? ()

Vydržet a přežít (2023) (S01E05) 

Niekto povie konečne parádna časť, ja skôr "konečne priemerná časť". Bez honibrkov a s nemŕtvymi kvíliacimi ako prasce na bitúnku, ako to onehdy želal opilec Schutz neočkovaným. ()

Rodina (2023) (S01E06) 

Zas nič. Len kecy, nuda, dialógy o prde. Nesympatická nebinárka, ktorá sa snaží byť strašne hustá, hoci treba povedať, že ak za dva diely neohlásili žiadnu novú dúhovú postavu, možno seriál pomaly označiť za homofóbny, samozrejme. ()

Napospas (2023) (S01E07) odpad!

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

V časech nouze (2023) (S01E08) 

Konečne niečo, čo stálo za to, hoci som viac fandil tým druhým. ()

Hledej světlo (2023) (S01E09) 

Od zívačky ostala gamba skoro v záseku ako krokodília tlama. A fanúšikovia musia čakať tak dva roky na druhú sériu. To sa oplatí. ()

Súvisiace novinky

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (viac)

Reklama

Reklama