Reklama

Reklama

Asterix a prekvapenie pre Cézara

  • Česko Asterix a překvapení pro Cézara (viac)
Trailer

Obelix sa zamiloval... Jeho vyvolená však už svojho nápadníka má a aby toho nebolo málo, tak ju unesú Rimania. Asterix s Obelixom ju však idú zachrániť. Dostanú sa až pred samotného Cézara, do Gladiátorskej arény, kde ich čaká napínavý boj. (STV)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (236)

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Jednoducho paráda. Asterix s Obelixom v najlepšej forme na záchrannej výprave za Falbalou obcestujú pol sveta a veľa ľudí pritom príde k úrazu. Priznávam, že filmy o Asterixovi originalitou nehýria, ale zato sú úžasne vtipné a roztomilé. V tomto diely mi vadil len trochu odfláknutý záver, inak si zaslúži absolutórium. 9/10 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V tejto časti sa známi, galskí hrdinovia Asterix a Obelix vyberú oslobodiť krásnu Falbalu, neter ich náčeľníka, z rímskeho zajatia. Budú musieť vstúpiť do Legií, dostanú sa až do srdca ríše, do Ríma, podstúpia gladiatorský výcvik, stretnú sa s Cézarom a zdemolujú Koloseum. Pohodový, rodinný, animovaný film. Klasika z Francie. **** ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Dalši film o Asterixovi a Obelixovi, ktorý je lepší ako asterix v Británií. Vtipné svieže síce bez pirátov, ale všetko sa to vykompenzuje výkonom indefixa, ktorému som zo všetkých najviac držal palce. Jediné čo ma mrzí že nie je viac takýchto rozprávok lebo tieto mali dušu a vtip aj to správne moralizovanie , ktoré nemohlo nikoho uraziť. Je to skrátka king medzi rozprávkami. Slovenský dabing a indefix rules ()

MarekT 

všetky recenzie používateľa

Ani si nemyslím, že nějak filmu ubližuje příběh, který je slátaný ze dvou komiksů. Tento animák bych řadil k těm lepším, které kdy s Asterixem byly, zajímalo by mě, nakolik tomu pomáhá výborný dabing jednak s dvojicí Fišer - Lábus, ale hlavně nebývale peprným překladem. Z tohoto filmu pochází moje vůbec nejoblíbenější asterixovská hláška a nemohu ji nenapsat. "- Ave Caesar! Jdoucí na smrt tě zdraví!" - "Ahoj, Julku!" ()

Pradlík 

všetky recenzie používateľa

Stále vtipní, stále silní a udatní, prostě naši milí Galové s celou parádou. V tomto díle zachraňují Galy Tragikomixe a Falbalu a nakonec zavítají až k Caesarovi do Říma na oslavu jeho narozenin. Proč nedám o hvězdičku víc je asi pouze příšerný český dabing, na který se ale nakonec dá stejně zvyknout. Briseradius: Jste zařazeni do první legie, třetí kohorta, druhý manipul, první centurie. Tohle musíte uvést, když se budete hlásit. Zahlaste se mi! Asterix: Asterix, těší mě. Obelix: Obelix, jak se vede? ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy v kasárnách svolají všechny k jídlu, mrskne kuchař talířem přes celý stůl až k Idefixovi. Na zem talíř dopadne poloprázdný. Když do něj pes kopne a vyšle ho k Asterixovi, je opět plný. (Ozzy88)
  • Římská provincie Afrika (Africa Proconsularis), ve které se odehrává část příběhu, byla vytvořena v roce 146 před Kristem po zničení Kartága v Třetí punské válce a rozkládala se především na území dnešního Tuniska. (vojtaruzek)
  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama