Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • Česko Thor: Ragnarok (viac)
Trailer 5

Thor je uväznený na opačnom konci vesmíru. Bez svojho mocného kladiva je nútený pustiť sa do preteku s časom, aby sa vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok – skazu svojho domova a koniec Asgardskej civilizácie, ktorý sa snaží rozpútať nový silný nepriateľ, nemilosrdná Hela. Predtým ale musí prežiť smrtonosnú gladiátorskú súťaž v ktorej sa ocitá tvárou v tvár svojmu bývalému spojencovi z Avengers – Neuveriteľnému Hulkovi. (Saturn)

(viac)

Videá (11)

Trailer 5

Recenzie (1 279)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Najpríjemnejšie prekvapenie tohto roku (v zmysle očakávania úplnej sračky). Mimoriadne štýlová jazda pripomínajúca fantasy/sci-fi rozprávky z 80.rokov upgradovaná o súčasné technológie. Funkčný vizuál, občas príjemna nadsázka, skvelá hudba, super herci (aj keď Hempsworth občas nestíha) a epický, osudový príbeh. Proste tučná blockbusterová zábava. Akurát toho humoru je počas finále, v ktorom sa hrá o všetko, príliš. To ničenie emočne silných momentov je už tradične na facku, no tentoraz to skvelý zážitok prebíja (proste to čo sa nepodarilo v slabučkom Civil War). Vo výsledku bez debaty najlepší Thor a spolu s tretím Iron Manom a Winter Soldierom najlepšia marvelovka. S prihliadnutím na kvalitu ostatných MCU filmov 9/10 ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

| Rozpočet: 180 miliónov $ | Tržby: 854 miliónov $ | Niet miesta pre staré lásky. Rovnako, ako je preč zo značky Natalie Portman, tak zmizol aj epický štýl predchádzajúcich dvoch dielov. Tie patrili medzi moje srdcové záležitosti, nakoľko ma Thor bavil svojim spracovaním, tak i príbehovými linkami. Už z trailerov bolo jasné, že Ragnarok zvolí úplne iný, rýdzo komiksový, pestrofarebný kabát. Väčšinou mi tento prístup nechutí, ale tu sa to Waititimu naozaj podarilo, pretože sa stal celý film originálnym vďaka nekonvenčnému príbehu a fungujúcej odľahčenosti. Malo to svoje riziká, a pre mňa i určitý charakteristický duch vymyzol, ale vzhľadom k ostatným šablonovitým komixom je vlastne Ragnarok podarené osvieženie. Najsilnejším esom filmu je totálne mimomainstreemová hudba, ktorá dokonale dokresluje dojem z plátna. Summa summarum je mi trošku ľúto za emóciami, ktoré bol pôvodný prístup k týmto postavám schopný vyvolať. Emócie sú tu na 100% vymenené za vtipy. Komu sadnú, bude nadšený, komu nie, bude veľmi pravdepodobne zklamaný. | CineStar Černý Most, Praha, 25.10.2017 | ()

Reklama

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Někdy se i z hoven podaří uplácat docela pěkný popelník, hrneček, prdelatá prsatka od Novomlýnských nádrží, film, nebo... co kdo rád hňácá. Zde to vyšlo, především pak proto, že tvůrčí sráči den před tlačbou sežrali špetku vtipné kaše, zajímavé houbičky, po nichž je svět skutečně barevnější, a pár stránek ze Strážců galaxie. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Cože, komedie? Vlastně proč ne. Naštěstí se nejedná o řachandu od začátku až do konce, páč to bych zrovna u Thora nemusel. Valkýry, cesta vesmírem, důchodce Odin a proradný Loki. Blanchettová zas a znovu dokazuje, že zvládne jakoukoliv roli. Hela je fakt Hell. Na retro se naštěstí tolik nehraje, takže jen dvakrát hit od Led Zeppelin a tričko Bruce Bannera, na kterém je obal alba Rio od skupiny Duran Duran. Akce, destrukce a Ragnarok, který je očekávaný a žádoucí, jelikož nezáleží na místě, ale na národu. Takže: Vzhůru do řiti. Ďáblovy řiti! ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Proč pomáháš mému bratrovi utéct s tím zeleným hňupem?" Má orientace v severské mytologii je takřka nulová a mé zaujetí pro marvelovské omalovánky mizivé, takže mě hláskující Zlatovláska bez kladívka, nejsilnější Avenger a nejopilejší Valkýra dost překvapili tím, jak mě pobavili. Proletěl jsem se s nimi Ďáblovou řití, navštívil jsem s Thorem holiče, půl hodiny jsem padal s Lokim a navíc jsem zjistil, kolik má Hulk doktorátů. Kolik? Neřeknu, zasmějte se tomu sami … tedy pokud máte smysl humor. Pokud však berete Avengery vážně a očekáváte jejich přílet, aby nás zachránili před Putinem, tak se asi moc bavit nebudete. ()

Galéria (360)

Zaujímavosti (107)

  • Thorův (Chris Hemsworth) deštník, který se mění na Mjolnir, odkazuje na komiksovou sérii „Journey into mystery“, kde se vykázaný Thor pomocí dřevěné hole měnil z člověka (Donalda Blaka) na boha (Thora). (UncleMorty)
  • Hela v podání Cate Blanchett, jež se v komiksové předloze řadí mezi Thorovy (Chris Hemsworth) nejnebezpečnější protivníky, je vůbec první ženskou hlavní zápornou postavou filmů společnosti Marvel. (Zdroj: Falcon)

Súvisiace novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (viac)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (viac)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (viac)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (viac)

Reklama

Reklama