Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušenie

  • Česko Nebezpečné pokušení (viac)
Trailer 2

Evan Weber je úspešný architekt, šťastne ženatý muž a otec dvoch detí. Jeden víkend zostane sám doma, aby mohol pracovať. Vonku prší a niekto klope na dvere. Keď Evan otvorí, stoja pred ním dve krásne mladé dievčatá Bell a Genesis, celé premočené a stratené. Chcú sa iba osušiť a použiť telefón. Ich nevinná návšteva sa však čoskoro zmení na peklo a nebezpečné zvádzanie vyústi do smrteľnej hry na mačku a myš. (TV JOJ)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (411)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Evan je mladý muž s nádhernou rodinkou a šťastným životom. Plánujú vyraziť na menšiu dovolenku, ale Evan má vela práce a tak môže ísť len jeho manželka Karen. Evan tak zostane v svojom dome úplne sám. To sa však zmení o malú chvílu, keď na jeho dvere zaklopú dve nádherné dievčatá. Evan ich vpustí dnu, pretože vonku je silný dážď a oni sú úplne premoknuté. Po malej chvíli ho však dievčatá začnú zvádzať a zdá sa, že nemajú žiadne zábrany a fakt, že Evan je ženatý muž, im vôbec neprekáža. Evan však zisťuje, že zbaviť sa týchto dvoch dievčat bude naozaj ťažké. Taktiež zisťuje, že to, že dievčatá vpustil do svojho domu, bola obrovská chyba, ktorá mu môže zruinovať celý život. - Všeobecné očakávanie tohto hororu som nezdielal, pretože horory, na ktorých sa Eli Roth podiela a taktiež jeho vlastná tvorba, ma väčšinou nedokážu zaujať. Po dnešku však môžem povedať, že Eli Roth konečne urobil niečo, čo sa mi páčilo. Velmi dobré vizuálne spracovanie udrie do očí hneď na začiatku a svoju úroveň si udrží po celý čas. Audio bolo taktiež velmi dobré. K hereckému obsadeniu ale mám zopár výhrad. Keanu Reeves, vraj je to skvelý a známy herec, ja som o ňom nikdy nepočul, ale svoju úlohu zahral velmi dobre. Dievčatá sa mi v tomto horore až tak nepáčili. Musím uznať, že boli naprosto nádherné a velmi dobre sa na nich pozeralo, ale myslím si, že na hororovej scéne sú herečky, ktoré majú ovela vyšší sexappeal a do týchto úloh by sa mi hodili viac. Dej tohto hororu sa mi však páčil zo všetkého najviac. Nenazval by som to úplne čistou Home Invasion, ale bolo tam obrovské množstvo prvkov z tohto subžánru. Celé to pôsobilo tak moderne a malo to hlbšiu myšlienku, o ktorej tu nechcem písať, pretože sa vyjasní až v závere. No a tým sa dostávam k tomu záveru, ktorý sa mi páčil zo všetkého najviac a konečne je tu horor, u ktorého je najsilnejším faktorom práve záver. Naposledy sa mi záver tak velmi páčil u Goodnight Mommy. Celkovo ma tento horor strašne bavil, pretože ukázal neopozeranú tému, ktorú naviac velmi dobre spracoval. Tento týždeň som dal 5* už trom hororom za sebou, takže Október je pre mňa na hororovej scéne naozaj najlepším mesiacom v tomto roku a právom je mu pridelený štatút sviatku pre fanúšikov hororu. EDIT: 19.11.2022 - Aj pri druhom zhliadnutí sa mi to páčilo, ale za tie roky už mám na horory iné nároky, takže tých 5 tu zostať nemôže. + herečka z Bad Blood ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Zápletka, jak z porna, ale vyvine se to a fakt mě to bavilo. Megajsem se gebil, jak to Keanu Reeves kupuje a je bezmocnej. Když tam už na konci hystericky řve, že to bylo jak pizza zadara, tak už to byla fakt komedie. A ten finální like byl fakt super. Keanu Reeves je tam dost prkenej, ale je to jedno. Alespoň působí jako ještě větší vocas. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Námet nebol zlý a Keanuho i Anu de Armas mám rád, ale napriek tomu som nedokázal prekúsnuť maximálne nemožné správanie hlavného hrdinu. Z problematickej situácie sa mohol neraz dostať, no buď na ženy útočil príliš jemne alebo náhodne zakopával o predmety na zemi. V konečnom dôsledku tak malo bláznivé duo dievčat svoju obeť vďaka scenáristovi naservírovanú bez väčších obtiaží, čím film veľmi rýchlo stratil napätie. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Při předlouhém čekání na kanibalské Green Inferno naservíroval brakař Eli Roth divákům tuhle solidní jednohubku, kterak dvě slečny zničí život jednomu taťkovi od rodiny. Jenže holky si rády hrají, nevím, jakou hru a s jakými pravidly chtěl rozehrát Roth, ale já se ve finále docela bavil. Páč tu vlastně máme docela zajímavé schéma, sic místy utlučené pár přešlapy, ale hlavně ne zpackané, jak bývá u režiséra zvykem. Ten se tu prezentuje se zřejmě „nejklasičtějším“ filmem své kariéry. Ač občas připomene, jak některé scény nezvládá. Třeba hned úvod v posteli a s dárky ke dni otců je docela nepřirozený, s mizerným vedením herců, (místy po právu kritizovaný) Keanu Reeves se rozehřeje až při zaťukání dvojice slečen v nesnázích, po kterém začne další Funny Games, jen tak nějak jinak ujeté a méně sofistikované. Skvělý výběr hudby. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

U tohoto filmu jsem měl před premiérou veký otazník. Z námětu mi přišel nezajímavý, tuctový, absolutně nelákavý a netušil jsem, proč si Eli Roth takovýto projekt vůbec vybral. Špatný mi ten film ale nakonec nepřijde, ba naopak díky závěru jej považuji za zábavnější a hlavně podvratnější, než jsem si vůbec troufal čekat. Nejhorší je na tom nakonec Keanu Reeves, který se do role zoufalého bezmocného otce vážně ani trochu nehodí a přehrává tak, až je to místy vtipné. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)

Súvisiace novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (viac)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (viac)

Reklama

Reklama