Reklama

Reklama

Curve

Trailer

Obsahy(1)

Mallory (Julianne Hough) je práve na ceste autom do Denveru. O dva týždne ma mať svadbu, a tak si ju už pomaly ide zariaďovať k svojmu nastávajúcemu, Bradovi. Hlavou jej víria kadejaké myšlienky, a tak si ešte posledný raz dopraje dobrodružstvo osamote. Odbočí z cesty a rozhodne si užiť jazdu malebným kaňonom. Toto rozhodnutie sa ukáže ako nie práve najšťastnejšie; po niekoľkých kilometroch jej auto vypovie službu a ona uviazne v takmer ľudoprázdnej oblasti s pokazeným autom a bez mobilného signálu. Nebyť chlapíka prechádzajúceho okolo, Christiana (Teddy Sears), by na mieste zostala uväznená ešte poriadne dlho. Ako prejav svojej vďačnosti sa ho rozhodne vziať do auta a odviesť do neďalekého motela. Toto je ďalšia chyba. Christian totiž ani náhodnou nie je milý, priateľský gentleman, nezištne pomáhajúci ženám v núdzi. Jeho pravá povaha čoskoro vystúpi na povrch a Mallory sa ocitá v ohrození života. Zúfalá žena sa preto rozhodne pre zúfalý čin: všimne si, že jej spolujazdec nie je pripútaný, prerazí zvodidlá a nabúra auto v nádeji, že sa ho konečne zbaví. A toto je jej tretia, dosť pravdepodobne posledná chyba... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Docela standardní skromnější survival thriller, který jsme už viděli mnohokrát a často i v lepším provedení. Hlavní hrdinka je tu trochu otravná, ústřední záporák naopak docela zábavný a klidně mohl ještě malinko přitvrdit. Chvilkama se to možná až moc vleče, je to plné žánrového klišé, ale finále je zase docela uspokojivé. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Béčkovej thriller, na kterej se dalo koukat díky Julianne. I když tohle nebyla přesně role pro ní. Je to ten typ blondýnky do romantiky, komedíí atd. Že by se v ní někde našla kuráž se rovnat velkýmu chlapovi, no nevím. Každopádně to postrádalo příběh, o co tomu týpkovi vlastně šlo, jenom jí tam takhle trápit. A stopáž ve vybouraným autě taky zrovna neutíkala. Ale s příchodem povodní už se muselo začít něco dít a ten konec to zachránilo. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak dostanete to, co očekáváte, ale bohužel nic navíc. Ženská uvěří chlápkovi, který je milý a sveze ho. On se ukáže jako magor, a tak ona strhne řízení. To vede k tomu, že se ona v autě zasekne s vidinou, že si odřízne nohu. Jenže ono je to ve skutečnosti nakonec docela nudné a strašně předvídatelné, což je velká škoda. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá žena krátko pred svojou svadbou cestuje po dlhých cestách do Denveru. Po ceste sa jej však pokazí auto. Našťastie sa po chvíli objaví tajomný pocestný a pomôže jej auto znovu spojazdniť. Mallory sa po dlhšom váhaní a obavách z jazdy s neznámym chlapom rozhodne, že ho zvezie do najbližšieho mesta. Chlap sa však po malej chvíli mení z milého džentlmena na hrozivého násilníka. Mallory však v snahe zbaviť sa ho skončí s autom v priepasti. Keď sa prebudí zisťuje, že dopadla ovela horšie ako chlap a zostala zaseknutá v aute. Čoskoro prichádza hlad, dehydratácia a brutálne prírodné podmienky, takže jej šanca na prežitie sa s každou minútou skracuje. - Pre väčšinu ludí to bude zrejme len príjemne natočený hororový thriller plný klišé. Ja však toto slovo používam velmi nerád a Curve ma naozaj zaujal. Potešila ma neopozeraná a schopná herečka v hlavnej úlohe, ktorej výkon bol nadpriemerný a ležať hodiny skrčená v aute určite nebolo príjemné. Už od začiatku sa milovníci krásnej prírody potešia, pretože spolu s príjemnou hudbou, ktorú by som normálne nikdy nepočúval ale sem pasovala perfektne, vznikajú nádherné scenérie. Scenár je celkovo dosť slabý, ale keďže ide o debut, s radosťou tento detail prehliadnem. Sem tam sa objaví aj nejaká tá krv, čo je len dobre. Po skončení som si pozrel aj trailer, ktorý je ukážkou toho, ako by mali trailery vyzerať. Niekolko scén a takmer žiadne ukážky deja. Ale ani tak by som ich nepozeral, pretože by som sa pripravil o velmi milé prekvapenia, akým bolo napríklad toto. Príjemný survival som už niekolko mesiacov nevidel, a tak si Curve získala moje sympatie. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Prekvapujúco dobrý thriler z čias keď ženské postavy nemlátili mužov ako na bežiacom páse ale našli v sebe silu nakoniec premôcť silnejšieho muža ktorý ich týral, z čias keď filmy neboli povinne diverzné a lgbfqueerové, skrátka z čias keď bola radosť na Posledný dim nalavo čipomstu znásilnenej radosť pozerať. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Film se připravoval už v roce 2007 a hlavní roli měla tehdy ztvárnit Eva Mendes. (Spidey3)

Reklama

Reklama