Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (viac)
Trailer 4
Akčný / Krimi / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvorcovia:

Drew Goddard

Predloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrajú:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenzie používateľa mm13 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Vypečená seriálová komiksovka, do prasknutia natrieskaná udalosťami (nie zvratmi - UDALOSŤAMI!), s postavami, ktoré popri celej svojej civilnosti neprestávajú byť komiksovými postavami... a ako komiksové postavy ani v náznakoch nekĺžu do paródie či nevydarenej karikatúry. Nad šikovným castingom a adekvátnymi výkonmi sa potom ako obor čnie Vincent D'Onofrio v úlohe hlavného antagonistu, ktorý konečne prekonáva svoj výkon z Full Metal Jacket (nie žeby nebol vynikajúci počas celej svojej kariéry, ak mu to rola umožnila... a práve o to ide). Tlieskam a teším sa na to, čo ma vo svete Marvel-Netflix čaká ďalej. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Punisher, Elektra a takmer nesmrteľní ninjovia by každý osve pokojne vystačili na tri série Daredevila, nie sú však zďaleka jedinými protivníkmi/spojencami jeho druhej série. Scenáristi skrátka na plyn tlačiť neprestali a sypú to do fanúšika jedna radosť. Všetky línie pritom dostávajú dostatočný priestor a ten najväčší vnútorný boj stále a jednoznačne patrí hlavnému hrdinovi; silné vedľajšie postavy ani starobylé nebezpečenstvá nijako neuberajú na intenzite jeho najvnútornejších zápasov, naopak, umocňujú ich a robia osudovejšími. Posledná scéna bola v tejto rovine obrovskou úľavou a môžem len zopakovať - radosť čakať, čo bude ďalej! ()

Súvisiace novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (viac)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (viac)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (viac)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (viac)

Reklama

Reklama