Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (viac)
Trailer 3
Akčný / Krimi / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvorcovia:

Drew Goddard

Predloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrajú:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenzie používateľa Eduardo k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Príliš veľa vykecávania, málo akcie (ale na druhú stranu vždy stála za to), oničom záporák a hlavne je to naťahované ako sopeľ. Najskôr som to vzdal kúsok za polovicou série, nakoniec dopozeral len kvôli super trailerom na druhú sériu. U tej to už ale našťastie kvalitou išlo strmo hore. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Po uspávajúcej prvej sérií som sa pustil do druhej a teda že zostanem takto zaskočený skokom v kvalite som fakt nečakal. Hneď od začiatku parádny spád, oveľa viac (podstatne krvavejšej) akcie a Punisher ako hlavný záporak proste stojí za to. Tretia epizóda s výbornou slovnou prestrelkou medzi Punisherom a Daredevilom ukončená asi 10 minútovou nezostrihanou mlátičkou po niekoľkých poschodiach paneláku patrí určite k tomu najlepšiemu čo som zatiaľ v seriáloch videl. Ak si to takúto kvalitu udrží až do konca, tak klobúk dole (hodnotenie po prvých troch epizódach).///Update: Neudržalo. Po štvrtej epizóde to upadlo hádam do ešte väčšej nudy, ako bola prvá séria. Punishera bolo minimum (zato vždy keď sa s ním niečo riešilo, tak to stálo za to), znova sa začal dej zameriavať na Daredevila, ktorý mi ako hrdina jednoducho príde strašne nudný a nepomohla tomu ani Elektra a ani ninja záporáci, ktorých "tréning" ako byť pre Daredevila neviditelným bola totálna blbosť, čo nedávala žiadny zmysel. Na samostatný Punisher seriál sa neviem dočkať, ale k Daredevilovi sa pri ďalšej sérií už pravdepodobne ani nevrátim... jedine, že by znova vytiahli podobné eso z rukáva a dokázali ma navnadiť na nejakú inú, podstatne zaujímavejšiu postavu, ako je zvyšok osadnestva DD série. ()

Súvisiace novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (viac)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (viac)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (viac)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (viac)

Reklama

Reklama