Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (viac)
Trailer 2
Akčný / Krimi / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvorcovia:

Drew Goddard

Predloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrajú:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenzie používateľa Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (4)

Daredevil (2015) 

Daredevila síce vyradil z mojej topky silný Sherlock. Ale aj tak sa jedná zatiaľ o najlepší komiksový seriál na netflixe. Prvé dve serie veľmi dobre. Tretia už slabšia a zaslúžila si iba priemer. Bavilo aj keď absencia dabingu bola cítiť. Seriál som videl už veľmi dávno, dlho sa držal v mojej top 10. 4* ()

Season 1 (2015) (S01) 

Tam kde sa daredevil v polovici rozbehol tam aj skončil. Nudnejsie epizódy ku koncu už dosť mrzeli. Vynahradila mi to ale posledná ktorá bola perfektná. Seriál bol celkom prijemné prekvapenie a určite lepší ako Punisher ku ktorému by sa dal asi najviac prirovnať. Prvá séria spokojnosť. 4* ()

Season 2 (2016) (S02) 

Daredevilovska druha séria bola o niečo slabšia ako prvá, ako už je zvykom. Vracajú sa staré známe tvare a dokonca aj nové ako Murdockova ex priateľka Elektra ktorá mu tentokrát pomôže s yakuzou. Zaujímavé bolo aj prepojenie s ďalším seriálom od marvelu a to punisherom. Pre niekoho skvost pre mna len priemerný seriál ktorý mal ale posledné časti poriadne akčné a naozaj vydarené. Uvidíme čo pre nás majú tvorcovia na druhu sériu ktorá sa chystá a samozrejme aj na tretiu daredevila ktorý je zatiaľ o dosť lepší ako punisher. 4* ()

Season 3 (2018) (S03) 

Tretia séria daredevila bola určite to najslabšie čo nám diabol z hell Kitxhen ponúkol. Slaby dej a nezaujimavé nové postavy, síce sa vrátil hlavný zločinec Wilson Fisk. Daredevil ale bez svojho kostýmu stratil to čo mu dali prvé dve série ktoré boli neporovnateľne. Tretiu sériu som si už pozrel z donútenia ako to celé skončí a otázka znie či je zlé alebo dobre že seriál už nebude pokračovať a skončil. Ale Ikonické postavy ako Matt,Karen či Foggy budú chýbať každému . 3* ()

Súvisiace novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (viac)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (viac)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (viac)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (viac)

Reklama

Reklama